Koira lohdutti sairasta ystäväänsä hellyttävällä tavalla – lemmikkikamera tallensi uskomattoman hetken: "Ihmiset voisivat ottaa oppia"

Miksi koira ulvoo? 2:15
Tiedätkö, miksi koirat ulvovat? Videolla vastaus.

Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä, mutta osaavat ne jakaa ystävyyttään lajitovereilleenkin. Tämän todisti Spanky-koira, joka huolehti kipeästä kaveristaan hellyttävällä tavalla.

Kun Roman-koira kärsi niin kutsutusta verikorvasta, oli sen olo todella kurja. Siksi sen ystävä Spanky vaikutti olevan hyvin huolissaan koirakaveristaan. Romania odotti leikkaus, ja muutamia päiviä ennen leikkausta kotiin asennettiin lemmikkikamera, jotta Romanin kuntoa voitaisiin pitää tarkemmin silmällä.

Eräänä päivänä kamera tallensi jotain todella hellyttävää kahden koiran välillä. Omistajan sisko Jackie Rogers jakoi videon tapahtuneesta Facebookiin ja TikTokiin, joissa sitä on Bored Panda -sivuston mukaan katsottu yli miljoonaa kertaa. Suuren suosion myötä video julkaistiin vielä koirakaksikon omalla Instagram-tililläkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla Spanky raahaa omaa petiään ystävänsä luo. Tässä onnistuttuaan kaksikko nukkuu siinä yhdessä ihan kiinni toisissaan. Niin omistajien kuin suuren yleisönkin näkemyksen mukaan Spanky raahasi sänkynsä Romanille tehdäkseen sen olon mukavammaksi.

"Ihmiset voisivat ottaa oppia"

Sosiaalisessa mediassa video on herättänyt ihastusta.

– Suloisinta, mitä olen ikinä nähnyt, kommentoi eräs Instagram-käyttäjä.

– Tämä on mahtavaa! Kaikki ihmisetkään eivät kykene tällaiseen myötätuntoon ja empatiaan. Miten suloisia poikia. Ne ovat todella erityisiä, hehkutti toinen.

– Minulla on tapana sanoa, että ihmiset voisivat ottaa oppia katsoessaan koirien osoittavan myötätuntoa, komppasi yksi kommentoija.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Romanin leikkaus sujui hyvin ja se on parantumaan päin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Bored Panda, Unilad
Lue myös:

    Uusimmat