Mainos

Filippiiniläiset ovat tekstiviestihulluja

99 prosenttia filippiiniläisistä matkapuhelinten käyttäjistä harrastaa tekstiviestien lähettelyä. Filippiiniläiset lähettävät noin 15 tekstiviestiä joka päivä.

Filippiiniläiset ovat Kaakkois-Aasian ylivoimaisesti aktiivisimpia tekstiviestien lähettäjiä, käy ilmi Hong Kong Standard -lehden tekemästä selvityksestä.

Filippiiniläiset lähettävät kuukaudessa keskimäärin 466 tekstiviestiä eli noin 15 tekstiviestiä joka päivä.

Filippiiniläiset olivat hongkongilaislehden vertailussa omaa luokkaansa, sillä esimerkiksi singaporelaiset lähettävät kuukaudessa keskimäärin vain 219 tekstiviestiä, kiinalaiset vain 124 viestiä ja hongkongilaiset vain 23 viestiä kuukaudessa.

Lehden mukaan 99 prosenttia filippiiniläisistä matkapuhelinten käyttäjistä harrastaa tekstiviestien lähettelyä. Toisen perjantaina julkistetun selvityksen mukaan Hongkong on matkapuhelinpenetraatioltaan Aasian ja Tyynenmeren alueen huippupaikka.

TNS-tutkimusyhtiön mukaan 83 prosentilla hongkongilaisista on matkapuhelin. Australiassa vastaava luku on 82 prosenttia ja Japanissa 80 prosenttia.

Koko Kiinan lukuja TNS:n vertailuun ei saatu, mutta Kiinan kaupungeissa matkapuhelinten yleisyys on tutkimuksen mukaan 66 prosentin tasolla.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.