Mainos

Fadimen murhaoikeudenkäynti päättyi

Oikeudenkäynti Fadime Sahindalin isää vastaan päättyi Uppsalan käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii isälle elinkautista tuomiota.

Oikeudenkäynti Fadime Sahindalin isää vastaan on päättynyt Uppsalan käräjäoikeudessa.

Syyttäjä Anne Sjöblom vaatii isälle elinkautista tuomiota tyttärensä murhasta. Syyttäjä ei pitänyt uskottavana Fadimen serkun kesken oikeudenkäynnin esittämää tunnustusta murhateosta.

Syyttäjä katsoi, että kaikki tekniset todisteet - jalanjäljet, ruudinhiukkaset ja murha-ase - tukevat isän kertomusta. Syyttäjän mukaan murhaa voidaan pitää teloituksena, koska sitä ei edeltänyt yllytys, ja koska Fadime oli täysin suojaton aseistautuneen isän saapuessa sisaren asuntoon.

Rahmi Sahindalin asianajaja Johan Åkermark katsoi puolestaan loppupuheenvuorossaan, etteivät tekniset todisteet täysin tue Rahmi Sahindalin versiota tapahtumien kulusta. Siksi ei voida myöskään sulkea pois sitä vaihtoehtoa, että isä olisi ottanut syyn murhasta niskoilleen suojellakseen jotakuta toista.

Ketä - siitä ei asianajajalla ollut mielipidettä.
-Pelkkä tunnustus ei riitä langettavaan tuomioon. Esimerkiksi satakunta ihmistä on tunnustanut Palmen murhan, sanoi Åkermark loppupuheenvuorossaan.

Tuomio julistetaan 3. huhtikuuta.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.