Mainos

Facebookissa etsitty "yhden yön suhde" -isä löytyi

Facebookin avulla etsitty, yhden yön suhteesta isäksi tullut mies näyttää löytyneen. Mies tai joku miehen lähipiiristä on ottanut yhteyttä 9-vuotiaalle pojalleen isää etsivään naiseen.

Keski-Uudellamaalla asuva nainen etsi viime kuussa satoja jäseniä käsittävässä Facebook-ryhmässä isää pojalleen, joka syntyi 10 vuoden takaisesta yhden yön suhteesta.

Nyt äiti on saanut yksityisviestin, jonka perusteella hän on päässyt 99-prosenttisesti isän jäljille.

- Sain tekaistulta Minä vaan -profiililta viestin, jossa joku kertoo sellaisia yksityiskohtia tuosta illasta ja yöstä, joita en paljastanut Facebookiin laittamassani etsintäkuulutuksessa. Lisäksi siinä oli tietoja, jotka olin jo unohtanut. Viesti tuli siis mieheltä itseltään tai joltakin, jolle hän on kertonut tapahtuneesta, tai autokuskiltamme, nainen kertoo MTV Uutisille puhelinhaastattelussa.

"Viestin mukaan poikani ei saa miehestä vastuullista isää, ja mies aikoo tarvittaessa kieltää kaiken."

Viestissä oli myös miehen koko nimi, ja nainen onkin tänään lähettänyt yksityisviestejä olettamilleen miehen sukulaisille, saman sukunimen omaaville ihmisille samassa kunnassa. Miehen nimellä FB-haku ei tuota tuloksia.
Mies ei ilmeisesti halua edes tavata poikaansa.

- Viestin mukaan poikani ei saa miehestä vastuullista isää, ja mies aikoo tarvittaessa kieltää kaiken. Minulla ei ole kuitenkaan edelleenkään mitään vaatimuksia miehen suhteen; hän voi ottaa meihin yhteyttä.
Naisen mielestä tärkeintä on edelleen se, että poika saa nyt tietää isänsä nimen ja voi sitten myöhemmin itse ottaa yhteyttä isäänsä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.