F1-tähtikuski Max Verstappenista tehtiin hurja sopimuspaljastus – isä-Jos C Morella: ”Yhtä asiaa ei sovi unohtaa”

Hollantilaiskuljettaja Max Verstappen oli iso nimi Itävallan GP -viikonlopun yhteydessä, kahdestakin eri syystä. Verstappen hurmasi sunnuntain kisassa, minkä lisäksi hänestä tehtiin kova paljastus aiemmin tällä viikolla.

Espanjalaislehti Marca kertoi pykälästä, joka olisi voinut vapauttaa Verstappenin hänen ja Red Bullin välisestä sopimuksesta.

Marcan mukaan Verstappenin kontrahdissa oli pykälä, jonka mukaan hollantilaiskuljettaja olisi voinut siirtyä jo kesken sopimuskauden muualle, mikäli hän ei olisi ottanut voittoa ennen tämän kauden Unkarin GP:tä.

Nyt voitto tuli, minkä myötä niin sanottu vapautuspykälä raukesi.

Verstappenia on ehditty yhdistää niin Ferrarille kuin Mercedekselle päin. Tuore paljastus vain voimisti huhumyllyä.

Hollantilaisen tähtikuskin isä Jos Verstappen kommentoi koko pyörittelyä C Morella.

F1-varikkotoimittaja Mervi Kallio kysyi Josilta siitä, mikä olisi paras talli Maxille?

– Red Bull. Se, missä olemme nyt, aikanaan itsekin F1:ssä ajanut Jos vastasi välittömästi.

– Tiedän sen, että liikkeellä on jos jonkinlaisia spekulaatioita hänen sopimuksesta, mutta yhtä asiaa ei sovi unohtaa: pidämme kovasti Red Bullista.

– Tämä on kärkitalli, joka tekee koko ajan kovasti töitä sen eteen, että se olisi entistä kilpailukykyisempi. On mahtavaa, että Red Bull ja Honda ovat yhdistäneet voimansa, jotta he pystyisivät saavuttamaan yhteiset tavoitteet, Jos Vestappen jatkoi.

Nuorempi Verstappen ehti tulla tutuksi voimakkaana moottorikritisoijana viime vuosien aikana. Verstappen jakoi niin rivien välistä kuin aivan suoraan voimakasta palautetta Red Bullin aiemman moottoritoimittajan Renaultin suuntaan.

Tälle kaudelle Red Bull vaihtoi moottoritoimittajaa, kun se teki yhteistyösopimuksen Hondan kanssa. Japanilaisvalmistaja tekee nyt moottorit niin Red Bullille kuin sen tytärtallille Toro Rossolle.

– Tämä oli erittäin iso juttu niin meille kuin Hondalle, ihan myös tulevaisuutta silmällä pitäen, Verstappen iloitsi sunnuntaina ottamansa voiton jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat