F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-sarjan jättävä konkarikuski ei murehdi vielä uraansa – "Juuri nyt haluaisin oluen"

1:05
Videolla F1-sarjan jättävän Nico Hülkenbergin mietteitä päätöskisan jälkeen.

F1-sarjan jättävä Nico Hülkenberg ajoi sunnuntaina toistaiseksi viimeisen kilpailunsa moottoriurheilun kuninkuusluokassa. Saksalainen oli päätöskisan jälkeen tyynen rauhallinen.

Tyylikkään ja pitkän uran F1:ssä ajaneen Hülkenbergin päätöskisa päättyi 12. sijaan. Kauden viimeisen kisan jälkeen saksalaiskuljettajalla oli mielensä päällä kuitenkin vain yksi asia.

– Juuri nyt haluaisin oluen käteeni. Siinä kaikki tältä erää, Hülkenberg nauraa.

F1-uransa aikana 177 kertaa kilpailuun startannut Hülkenberg oli yksi F1-varikon kokeneimpia kuljettajia. Pitkän uran ajanut saksalainen ei kuitenkaan koskaan noussut palkintokorokkeelle. 

Hülkenberg ei osannut kuvailla uraansa näin nopeasti juuri päättyneen kilpailun jälkeen, mutta uskoo asian realisoituvan tulevina viikkoina paremmin.

– Tietysti nyt olen juuri noussut autosta intensiivisen kilpailun jälkeen. Luulen, että seuraavien viikkojen aikana ajatus iskostuu enemmän päähäni ja sitä tarkastalee asioita hieman enemmän.

– Silloin se tuntuu varmaan erilaisemmalta, ja ehkä tunteikkaammalta, mutta tällä hetkellä olen iloinen ja helpottunut, kun viimeinen kisa on nyt takana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja