F1-sarjan jättävä konkarikuski ei murehdi vielä uraansa – "Juuri nyt haluaisin oluen"

F1-sarjan jättävä Nico Hülkenberg ajoi sunnuntaina toistaiseksi viimeisen kilpailunsa moottoriurheilun kuninkuusluokassa. Saksalainen oli päätöskisan jälkeen tyynen rauhallinen.

Tyylikkään ja pitkän uran F1:ssä ajaneen Hülkenbergin päätöskisa päättyi 12. sijaan. Kauden viimeisen kisan jälkeen saksalaiskuljettajalla oli mielensä päällä kuitenkin vain yksi asia.

– Juuri nyt haluaisin oluen käteeni. Siinä kaikki tältä erää, Hülkenberg nauraa.

F1-uransa aikana 177 kertaa kilpailuun startannut Hülkenberg oli yksi F1-varikon kokeneimpia kuljettajia. Pitkän uran ajanut saksalainen ei kuitenkaan koskaan noussut palkintokorokkeelle. 

Hülkenberg ei osannut kuvailla uraansa näin nopeasti juuri päättyneen kilpailun jälkeen, mutta uskoo asian realisoituvan tulevina viikkoina paremmin.

– Tietysti nyt olen juuri noussut autosta intensiivisen kilpailun jälkeen. Luulen, että seuraavien viikkojen aikana ajatus iskostuu enemmän päähäni ja sitä tarkastalee asioita hieman enemmän.

– Silloin se tuntuu varmaan erilaisemmalta, ja ehkä tunteikkaammalta, mutta tällä hetkellä olen iloinen ja helpottunut, kun viimeinen kisa on nyt takana.

Lue myös:

    Uusimmat