F1-sarjan hyvästelevä McLaren-kuski kritisoi: Kukaan ei huomaa, ellet aja pisteille

Kuljettajien hyvät suoritukset F1-sarjassa jäävät vaille huomiota, mikäli ne eivät tuota mestaruuspisteitä, tuskailee McLaren-kuljettaja Stoffel Vandoorne.

Video: Vandoornen tallikaverin Fernando Alonson kaima sai kuskit hilpeälle tuulelle lehdistötilaisuudessa.

Formulasarjan kauden päätteessä hyvästelevä Vandoorne nappasi sunnuntaina Meksikossa kaksi mestaruuspistettä kahdeksannella sijallaan. Belgialaisen pistetaistelua kilpailussa pahoin kuluneilla renkailla pidettiin erinomaisena saavutuksena.

Vandoorne oli tyytyväinen saamiinsa pisteisiin, mutta omaa suoritustaan hän ei pitänyt kauden huippuhetkenä. Belgialaisen mielestä vahvemmat kisasuoritukset ovat jääneet aiemmin vaille huomiota, koska ne eivät ole kartuttaneet hänen pistepottiaan.

- Mielestäni olen ajanut myös muutama kisa sitten joitakin erinomaisia kilpailuja, mutta tämän kaikki huomasivat, koska meitä palkitaan pisteillä, Vandoorne kommentoi Autosportille.

- Teimme muutamia hyviä ohituksia, saimme renkaat kestämään kriittisillä hetkillä ja hyökkäsimme silloin, kun meidän täytyi, Vandoorne jatkoi.

Ensi vuonna Vandoorne kilpailee Formula E -sarjassa. Belgialainen kertoo Meksikon pisteiden tarkoittavan sitä, että hän voi nyt nauttia kauden huipennuksesta.

- Tämä on minulle hieno tulos, mutta se on sitä myös tallille. Se on meille valmistajien sarjan kannalta rärkeä. Nyt voin nauttia kauden viimeisestä kahdesta kisasta, Vandoorne summasi.

Lue myös:

    Uusimmat