Charles Leclerc mykistyi Lewis Hamiltonin ylivoimaisesta tempusta, jakoi kiitosta myös tallitoverilleen – "Nyt se on vain minusta kiinni"

Charles Leclercin ensimmäinen kausi Ferrarin ohjaksissa päättyi upeasti MM-sarjan nelossijaan. Kauden päätöskilpailussa Ferrarin ja Leclercin vauhti ei aivan riittänyt kärkitaistoon, mutta monacolainen ylsi kuitenkin palkintokorokkeelle.

Kauden viimeinen kilpailu oli alusta loppuun täydellisesti Lewis Hamiltonin hallintaa. Alusta lähtien kisaa johtanut Hamilton antoi kovan näytön ylivoimastaan ajamalla vielä rataennätyksen uuteen uskoon todella kuluneilla kovilla renkailla kisan loppuhetkillä, mikä sai Leclercin hehkuttamaan suoritusta myös Hamiltonille itselleen.

– Puhuimme vain siitä, kuinka nopea hän oli koko kisan ajan. Hän ajoi kovalla seoksella 1.39,2. Sanoin vain hänelle onnittelut, Leclerc selostaa David Coulthardille kaksikon välisiä keskusteluja.

Ensimmäisen kautensa legendaarisen Ferrarin ohjaksissa ajanut Leclerc näytti heti kykynsä, kun hän onnistui päihittämään kokeneen tallitoverinsa Sebastian Vettelin. Hienosti sujunut kausi antaa Leclercille paljon motivaatiota tulevaa ajatellen.

– Olen erittäin onnellinen tästä kaudesta. Olen oppinut hurjan paljon, kiitos Sebastianin. On ollut unelmani ajaa F1:ssä ja varsinkin Ferrarilla. Se toteutui ja nyt se on vain minusta kiinni. Minun täytyy tehdä töitä ja kehittyä ja toivottavasti antaa heille menestyksen, minkä he ansaitsevat, Leclerc kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat