F1-maailmanmestari Lewis Hamiltonista pelottavaa puhetta – ”huokaushetkeä” ei näy lähimainkaan

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton varmisti uransa kuudennen maailmanmestaruuden sunnuntaina Yhdysvaltojen Austinissa. Hamiltonin kohdalla on puhuttu siitä, miten hän voisi nousta jopa legendaarisen Michael Schumacherin edelle mestaruusmäärissä. Tämä on täysin mahdollista, ainakin jos on uskominen Mercedeksen tallipäällikköä Toto Wolffia.

Hamiltonille olisi riittänyt USA:n GP:stä kahdeksas sija mestaruuden varmistamista varten. Brittikuski pisti kuitenkin kaasun pohjaan, eikä hän meinannut päästää edes tallikaveriaan Valtteri Bottasta edelle kisan lopulla.

Hamilton on enää yhden mestaruuden päässä saksalaislegenda Schumacherin kaikkien aikojen ennätyksestä (seitsemän mestaruutta). 34-vuotiaana Hamiltonilla on yhä monia hyviä ajovuosia jäljellä.

Mutta vieläkö hänellä riittää potkua?

Näin ainakin uskoo hänen pomonsa Wolff.

– Lewis on edelleen hyvin motivoitunut ja hän haluaa yhä voittaa jokaisen kisan, Mercedes-pomo Wolff sanoi PlanetF1:n mukaan.

– Niin kauan kuin tilanne on tuo, hän voi mennä pidemmälle ja pidemmälle.

– Meidän vain pitää tarjota hänelle hyvä auto, Wolff mietti Mercedeksen roolia.

Esimerkiksi suomalaiskuski Bottaksen osalta on puhuttu siitä, että milloin Hamilton tarjoaa niin sanotun "huokaushetken", eli milloin britti päättää lyödä hanskat tiskiin.

Wolffin mukaan olemassa olevat merkit eivät viittaa mitenkään lopettamiseen päin.

– Hänellä ei ole rajoja, Wolff sanoi, viitaten mestaruus- ja voittoennätysten jahtaamiseen.

Videolla juttua Hamiltonin tiestä kuusinkertaiseksi maailmanmestariksi:


Lue myös:

    Uusimmat