Eikö Valtteri Bottas saa voittaa? Mercedes-pomo Toto Wolffilta hämmentävä kommentti F1-kaudesta

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin tuoreista kommenteista voi tehdä johtopäätöksen, että itävaltalainen haluaa kuskikaksikostaan mestariksi Lewis Hamiltonin suomalaistähti Valtteri Bottaksen sijaan. 

Bottas ja Hamilton taistelevat radalla neljättä kautta Mercedes-tallitovereina, jos koronaviruspandemian sekoittama sesonki saadaan käyntiin

Tähän mennessä Hamilton on ollut selvästi suomalaisen edellä, sillä brittitähti on valloittanut kolme viimeistä mestaruutta ja kasvattanut titteliensä määrän kuuteen. 

Michael Schumacherin ennätys (7) on enää yhden maailmanmestaruuden päässä. 

Itävaltalaisen Sport24:n haastattelema Wolff haluaisi nähdä Hamiltonin historiallisen tempun tällä kaudella. 

– Kaudella 2020 olen Mercedeksen tallipäällikkö, vaikka saatankin jakaa aikani eri tavalla, enkä ole jokaisessa kisassa paikan päällä. Haluan tehdä oman osuuteni varmistaakseni, että Lewis Hamilton voittaa seitsemännen MM-tittelinsä, Wolff kommentoi selventämällä samalla asemaansa tallissa.

Suorasanainen kommentti tallipomolta, joka on aina puhunut reilun tiiminsisäisen taistelun puolesta.  


Wolff sanoo olleensa yhteydessä Hamiltonin kanssa koronatauon aikana. 

– Hän on tottunut matkustamaan paljon. Nyt hän joutuu olemaan paikoillaan, mutta hän osaa kääntää tämän positiiviseksi. Hänellä on enemmän aikaa harjoitella, eikä hän malta odottaa, että kausi käynnistyy. Hän tulee takaisin entistä motivoituneempana, mitä hän vannoo jokaisessa puhelussamme, Wolff summaa. 

Nykyisen suunnitelman mukaan F1-kausi yritetään käynnistää Itävallassa heinäkuun alussa. 

Lue myös:

    Uusimmat