F1-lajilegenda Ron Dennis laukoo veikkauksensa mestarista: "Jos he eivät voita, se johtuu heidän virheistään"

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen F1-sarjasta mediassa puhunut entinen tallipomo Ron Dennis uskoo Max Verstappenin olevan lähempänä tämän kauden mestaruutta. Vain Red Bullin hölmöily voi hänen mielestään viedä tittelin.

Verstappen johtaa sarjaa viidellä pistellä 14 ajetun osakilpailun jälkeen. Edessä on vielä mahdollisesti kahdeksan kisaa, joissa taistelu hollantilaisen ja Lewis Hamiltonin kesken voi leimahtaa vielä melkoisiin liekkeihin.

Verstappen ja Red Bull ovat olleet kevään jälkeen niskan päällä kamppailussa Hamiltonia ja Mercedestä vastaan. Hamiltonin aikoinaan McLaren-talliin tuonut Ron Dennis uskoo ensin mainitun olevan vahvemmilla.

– Uskon, että sen vie Verstappen, Dennis ennustaa mestaruustaistelusta Sky Sportsille.

– Jos ei, niin se ei johdu heidän suorituskykynsä puutteesta, vaan heidän tekemistään virheistä. Kysymys kuuluu: missä olosuhteissa nämä virheet tulevat? Kauden lopusta tulee erittäin värikäs, mutta veikkaisin varmaankin Verstappenia, hän sanoo.

Vuonna 2017 McLarenilta ulos savustettu Dennis kertoo olevansa edelleen väleissä Hamiltonin kanssa, jota hän kasvatti kilpa-ajajaksi nuoresta pojasta asti. Brittikuski oli voittaa maailmanmestaruuden heti tulokaskaudellaan 2007, mutta onnistui täpärän tappion jälkeen nappaamaan tittelin seuraavana vuonna.

– Lewis on edelleen ystäväni. Olen yhä aina välillä yhteyksissä hänen kanssaan. Kysyit kuitenkin minulta (veikkausta) entisenä moottoriurheilun ammattilaisena, niin se on minun tekninen arvioni, Dennis perusteli veikkaustaan.

Lue myös:

    Uusimmat