Lewis Hamiltonilta kova paljastus F1-tulevaisuudestaan

Tulosruutu: Max Verstappen voittoon Barcelonassa, Valtteri Bottaksella vaikeaa

Lewis Hamiltonin uusi Mercedes-sopimus saattaa valmistua jo maanantaina.

F1:n seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton, 38, puhui tulevaisuuden suunnitelmistaan sunnuntain Espanjan GP:n jälkeen. Hamiltonin nykyinen Mercedes-kontrahti päättyy tämän kauden jälkeen.

Aiemmin julkisuuteen levisi väitteitä, joiden mukaan Ferrari olisi tarjonnut hänelle sopimusta. Niin Hamilton, Ferrari kuin britin nykytalli Mercedes tyrmäsivät väitteen paikkansapitävyyden.

Nyt Hamilton jakoi sangen kovan paljastuksen F1-tulevaisuudestaan.

Hamilton kehui Mercedeksen kehitysaskelmia sunnuntain Espanjan GP:n jälkeen. Hän oli kisassa toinen. Hamilton toivoi, että Mercedes saisi Red Bullin kiinni kauden loppua kohti mentäessä, ja että tallit voisivat lähteä samalta viivalta uuteen kauteen.

Tämän jälkeen Hamiltonilta tiedusteltiin, että tarkoittaako tämä sitä, että hän istuu myös ensi kaudella Mercedeksen ratissa.

– En ole allekirjoittanut vielä mitään, mutta olemme kaavailleet jo huomiselle tapaamista Toto Wolffin (Mercedeksen tallipäällikkö) kanssa. Toivottavasti saamme jotain aikaiseksi, Hamilton huikkasi.

Hamiltonin mukaan hänen sopimuskommenttinsa ei ollut pelkästään ”hienovarainen vihje”. 

Myös Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jakoi hyvin vihjailevia kommentteja Hamiltonin tilanteesta sunnuntain kisan jälkeen.

– Ei meidän tarvitse kuin istua alas kahville. Siinä menee puoli tuntia, Wolff muotoili itsevarmasti Skylle.

Hamilton on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2013 lähtien. Hän on voittanut tallissa kuusi kuljettajien maailmanmestaruutta. 

Lue myös:

    Uusimmat