F1-kuski solmi jatkosopimuksen

Formula ykkösten kuljettajamarkkinoilla saatiin taas uusi liike, kun RB-talli ilmoitti tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen japanilaiskuljettaja Yuki Tsunodan kanssa.

Neljättä kauttaan aiemmin tallissa ajava 24-vuotias Tsunoda on tänä vuonna ajanut viidesti pisteille ja on MM-pistetilanteessa kahdeksan osakilpailun jälkeen kymmenentenä. Pisteitä on koossa 19, kun huomattavasti kokeneemmalta tallikaverilta Daniel Ricciardolta niitä löytyy vain viisi.

– Olen erittäin iloinen uran jatkumisesta RB:llä. Tuntuu hyvältä, kun tulevaisuudestani tuli päätös näin aikaisin. On hienoa tietää, että kaikkea kovaa työntekoani arvostetaan ja talli uskoo minun voivan auttaa sitä parempiin sijoituksiin. Olemme jo ottaneet selkeästi askelta eteenpäin tällä kaudella, ja se motivoi minua, Tsunoda sanaili.

RB:n päätöksen myötä ensi kauden kuljettajapalapelistä uupuu vielä yhdeksän palasta 20:stä. Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottasta on liikuteltu huhuissa niin Williamsille, Haasille, kuin Alpinelle.

Lue myös:

    Uusimmat