George Russellilta muistutus Mercedekselle – Valtteri Bottaksen uhkaaja teki linjauksen ensi kaudesta

Williamsin F1-tallissa kehuttua työtä tehnyt George Russell luottaa Mercedeksen ratkaisuihin kuskirintamalla, mutta brittikuljettaja antaa myös hieman painetta menetystallin suuntaan.

Russell, joka on Mercedeksen kuskiakatemian timantti, kyttäsi paikkaa mestaritiimissä jo täksi kaudeksi. Nyt asia on taas ajankohtainen, sillä Russell on vakuuttanut heikkovauhtisella Williamsilla, ja Mercedes-johto puntaroi sopivaa kuljettajaa jatkosopimuksen tehneen Lewis Hamiltonin rinnalle. 

Valinta tehdään taas Russellin ja viidettä kauttaan Mersulla ajavan Valtteri Bottaksen välillä. 23-vuotias brittikuski haluaisi vyölleen lisää Mercedes-kokemusta viime kaudella Bahrainissa ajamansa sijaiskeikan lisäksi. 

– Haluan taistella voitoista ja MM-tittelistä. Olen tehnyt niin paljon töitä päästäkseni formula ykkösiin, enkä tehnyt töitä taistellakseni sijasta 15. Teen parhaani viikosta toiseen, Russell kommentoi Sky Sportsille. 

Russell linjaa, että hän ajaa ensi kaudella joko Mercedeksellä tai Williamsilla, joka on saksalaisvalmistajan moottorikumppani. 

– Olen jatkuvasti yhteydessä Mercedekseen, he ovat pitäneet minusta huolta. He hallitsevat kohtaloani, oli se sitten missä (tallissa) tahansa. He ovat aina sanoneet, että jos teen työni, saan palkinnon. Autoni takana on ensi kaudellakin Mercedeksen moottori, kävi miten kävi. Olen lojaali Mercedekselle, Russell alleviivaa. 

Russell on saalistanut F1-urallaan kolme MM-pistettä, jotka hän sai Mercedes-autolla viime kauden Sakhirin GP:stä. 

Lähde: gpblog.com

Lue myös:

    Uusimmat