F1-kausi 2021: Kisa-aikataulut ja lähetykset

F1-sarjan kilpailukausi 2021 käynnistyy perjantaina 26. maaliskuuta Bahrainissa ja käsittää kaikkiaan 22 kisaviikonloppua. C More esittää kaikki ajotapahtumat suorina lähetyksinä Max-kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Näistä linkeistä näet F1-kauden kisakalenterin, tallit ja kuljettajat sekä tulokset ja MM-pisteet!

Kauden kisakalenteri on ennätyspitkä. Sesongin on tarkoitus päättyä 12. joulukuuta Abu Dhabissa.  

Jokaisen kisaviikonlopun aikana ajetaan kolmet tunnin mittaiset vapaat harjoitukset – kahdet perjantaina ja yhdet lauantaina – aika-ajot lauantaina ja GP sunnuntaina. Poikkeuksen tekevät sprinttikisaviikonloput, jolloin harjoituksia on vain kahdet. 

C Moren ennakkotunnelmat alkavat aina tuntia ennen aika-ajojen sekä osakilpailujen startteja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Monacon ja Azerbaidzhanin kisaviikonloppuina ennakkolöylyä heitetään puolen tunnin ajan.  

Ajotapahtumien lisäksi MTV3:n ja C Moren formulatarjontaan kuuluvat muun muassa Formulasirkus-ohjelma, F1 Extra sekä koosteet GP-lähetyksistä.  

Muutokset alla olevaan kisakalenteriin ja aikatauluun ovat mahdollisia. MTV Urheilu päivittää tietoja tarvittaessa. Listauksesta on poistettu jo ajetut kilpailut.  

F1-kauden 2021 osakilpailujen aikataulut:

Abu Dhabin GP 10.-12.12.

1. harjoitukset

10.12. klo 11.30

2. harjoitukset

10.12. klo 15.00

3. harjoitukset

11.12. klo 12.00

Aika-ajot

11.12. klo 15.00

Osakilpailu

11.12. klo 15.00

F1-viikonloppuina ajettavat F2-osakilpailut: Bahrain, Monaco, Azerbaidzhan, Iso-Britannia, Italia (Monza), Venäjä, Saudi-Arabia ja Abu Dhabi.

F1-viikonloppuina ajettavat F3-osakilpailut: Espanja, Ranska, Itävalta, Unkari, Belgia, Hollanti ja Yhdysvallat.

Muutokset F2- ja F3-kalentereissa ovat mahdollisia. C More esittää myös kaikki kyseisten luokkien kilpailut suorina lähetyksinä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja