Mainos

F-Securen tietoturvakeskus Ouluun

Tietoturvayhtiö F-Secure Oyj perustaa langattoman tietoturvan osaamiskeskuksen Ouluun. Tätä varten se on ostanut oululaisen Modera Point Oy:n koko osakekannan.

Kaupan arvo on noin 10,6 miljoonaa euroa. Kauppa tehdään osakevaihtona. Siinä 14 1493 kappaletta F-Securen osakkeita vaihdetaan koko Modera Pointin osakekantaan.

Ratkaisuja uusille mobiilialustoille kehittävä Modera Point ja sen noin 20 ohjelmistokehittäjää muodostavat F-Securen osaamiskeskuksen ytimen. Toimitusjohtaja Jari Stillin johdolla oululaisyritys siirtyy osaksi koko F-Securen tuotekehitystä.

F-Securen toimitusjohtaja Risto Siilasmaa luonnehtii yrityskauppaa johdonmukaisena askeleena yhtiölleen, jonka tarkoituksena on vahvistaa asemiaan turvaratkaisujen johtavana toimittajana.

-Yrityskauppa tukee myös strategiaamme laajentaa tuotekehitystämme uusille paikkakunnille. Oulu sopii tarkoituksiimme erinomaisesti, sillä se on voimakkaasti kehittyvä osaamiskeskus etenkin langattomissa ympäristöissä, hän kertoo.

Aiemmin Data Fellowsina tunnettu F-Secure on perustettu vuonna 1988. Yhtiön osakkeet on noteerattu Helsingin pörssin päälistalla.

F-Securella on pääkonttori Espoossa ja tytäryhtiöt seitsemässä maassa. Oululainen Modera Point on perustettu 1982, ja se toimii Oulun teknologiakylän uusimmassa rakennuksessa Smarthousessa. Yhtiössä ja sen tytäryhtiössä Yhdysvalloissa työskentelee 24 työntekijää.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.