Expressen: Poliisi teki etsintöjä Drottningholmin linnassa – kuningas Kaarle Kustaan sukulaismiestä syytettiin seksipalveluiden ostamisesta

MTV Ruotsissa: Kuningas Kaarle Kustaa on ollut 50 vuotta vallassa 5:10
Katso myös: MTV Ruotsissa: Kuningas Kaarle Kustaa on ollut 50 vuotta vallassa

Ruotsin poliisi etsi Ruotsin kuningas Kaarle Kustaan sukulaismiestä, jota epäiltiin seksipalveluiden ostamisesta. Etsinnät olivat lopulta tuloksettomat, ja rikos vanhentui maanantaina.

Ruotsin poliisi etsi koko viikonlopun ajan Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan 50-vuotiasta sukulaismiestä, jota epäiltiin seksipalveluiden ostamisesta, kertoo Expressen. Poliisi suoritti etsintöjä Drottningholmin linnaan epäiltyään, että mies piilotteli sukulaisensa kuningas Kaarle Kustaan hoteissa.

Lehden mukaan poliisi suoritti ensimmäisen etsinnän Drottningholmin linnassa torstaina 9. marraskuuta, päivä sen jälkeen, kun miestä vastaan oli nostettu syytteet Tukholman käräjäoikeudessa.

Expressenin mukaan epäillyn miehen auto oli pysäköity kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian Drottningholmin linnan tiluksilla sijaitsevan yksityisasunnon viereen. Linnan vartijan mukaan epäilty mies ei ollut poistunut paikalta koko päivänä eikä häntä tavoitettu puhelimitse.

Myöhemmin samana päivänä linnan vartija otti yhteyttä poliisiin ja kertoi, että epäilty mies lähti aamulla sanoen olevansa menossa Los Angelesiin. Tieto muuttui kuitenkin nopeasti, ja poliisille kerrottiin, että epäilty mies saattoikin lähteä jo keskiviikkona tai tiistaina. Poliisi oli Expressenin mukaan yhteydessä miehen muihin omaisiin, jotka eivät olleet tietoisia ulkomaanmatkasta. 

Seuraavana päivänä, perjantaiaamuna 10. marraskuuta poliisi etsi miestä uudelleen Drottningholmista. Mieheen ei saatu tuolloinkaan yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta, ja hänen autonsa seisoi edelleen kuningasparin yksityisasunnon vieressä.

Samoihin aikoihin poliisi etsii miestä kahdesta muusta osoitteesta sekä kiinteistöstä, jossa mies asuu ja joka on Expressenin mukaan kuninkaan hallinnassa kuninkaallisen määräysvallan kautta.

Expressen kertoo poliisin olleen turhautunut etsiessään miestä, sillä lehden mukaan oli merkkejä siitä, että mies majaili Drottningholmissa poliisin ollessa paikalla etsimässä tätä.

Lopulta poliisi pyysi käräjäoikeudelta lupaa suorittaa kotietsinnän Drottningholmissa vedoten siihen, että rikos oli vaarassa vanhentua ennen kuin mies löydettäisiin. Käräjäoikeus ei kuitenkaan antanut lupaa kotietsinnälle.

Etsinnät olivat lopulta tuloksettomat, ja rikos vanhentui maanantaina.

Lue myös:

    Uusimmat