Ex-tyttöystävä Lindsey Vonn rukoilee auto-onnettomuudessa olleen Tiger Woodsin puolesta – myös liuta muita julkkiksia ilmaisi tukensa golftähdelle

0:45
Golfin supertähti Tiger Woods joutui auto-onnettomuuteen Los Angelesissa tiistaina 23. helmikuuta

Entinen alppihiihtotähti Lindsey Vonn kertoi Twitterissä rukoilevansa golftähti Tiger Woodsin puolesta. Pari seurusteli parin vuoden ajan.

Golfin supertähti Tiger Woods on sairaalahoidossa jouduttuaan auto-onnettomuuteen. 45-vuotias Woods joutui varhain tiistaiaamuna paikallista aikaa Los Angelesissa onnettomuuteen, joka aiheutti hänen autoonsa vakavat vauriot. Tähti kiidätettiin turmapaikalta sairaalahoitoon ambulanssilla.

Los Angelesin piirikunnan apulaissheriffi Carlos Gonzalez kertoi lehdistötilaisuudessa, että Woods oli onnettomuuspaikalla rauhallinen ja pystyi kommunikoimaan. Gonzalez vahvisti myös, että Woods oli autossa kuljettajan paikalla. Hänet jouduttiin irrottamaan autosta leikkurien avulla.

Woodsille on turman jälkeen satanut tukea monilta julkisuuden henkilöiltä – niin muilta urheilijoilta kuin ex-presidentti Donald Trumpiltakin.

Myös Woodsin ex-tyttöystävä ja entinen alppihiihtotähti Lindsey Vonn kommentoi Twitterissä aihetta.

– Rukoilen TW:n puolesta juuri nyt, Vonn twiittasi.

Woods ja syöksylaskussa maailmanmestaruuden ja olympiakultaa voittanut Vonn seurustelivat muutaman vuoden, kunnes suhde päättyi vuonna 2015.

Will Smithin puoliso Jada Pinkett Smith twiittasi niin ikään rukoilevansa Woodsin puolesta ja kertoi kaksikon tavanneen juuri ennen onnettomuutta.

– Olin hänen seurassaan viimeksi eilen. Edes yhtä hetkeä ei saa ottaa itsestäänselvyytenä! Tiedän, että paranet, koska tiikeri sisälläsi on peto! Pinkett Smith kirjoitti Twitterissä.

Latinotähti Jennifer Lopezin puoliso Alex Rodriguez tsemppasi niin ikään Woodsia.

– Rukoilen veljeni Tiger Woodsin puolesta ja me kaikki odotamme kiivaasti uutisia hänestä. Ajatukseni ovat hänen ja hänen koko perheensä luona, baseball-tähti kirjoitti.

Alustavassa tutkinnassa on selvinnyt, että Woodsin auto osui kahteen liikennemerkkiin ennen ajautumista ulos tieltä. Lisäksi sheriffi Alex Villanueva arvioi auton nopeuden olleen kova. Alueella on tapahtunut aiemminkin onnettomuuksia. 

Ennen suhdettaan Lindsey Vonnin kanssa Woods oli pitkään naimisissa ruotsalaismalli Elin Nordegrenin kanssa. Woods ja Nordegren erosivat vuonna 2010 Woodsiin liittyvien seksiskandaalien tultua julki.

Heillä on kaksi yhteistä lasta. 13-vuotias tytär Sam ja 11-vuotias poika Charlie, joiden vuoksi he ovat luoneet kohujen jälkeen hyvät välit erostaan huolimatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja