Tiger Woods petti mallivaimoaan useiden naisten kanssa – ex-pariskunnan väleistä on tullut uutta tietoa seksiskandaalien jälkeen

Ammattigolfaaja Tiger Woods ja hänen ex-vaimonsa, ruotsalaismalli Elin Nordegren ovat pitäneet hyvät välit lastensa vuoksi.

Ex-aviopari, golf-tähti Tiger Woods ja malli Elin Nordegren ovat päässet pitkälle vuoden 2009 seksiskandaalin jälkeen. Reilu 10 vuotta sitten paljastui, että Woodsilla oli avioliiton aikana lukuisia vieraita naisia. Useat naiset avautuivat lehtien palstoilla seksisuhteestaan golffarin kanssa. 

Woods ja Nordegren erosivat vuonna 2010. Heillä on kaksi yhteistä lasta. 13-vuotias tytär Sam ja 11-vuotias poika Charlie, joiden vuoksi he ovat luoneet hyvät välit keskenään.

– Elin laittoi omat tunteensa syrjään, jotta lapsilla olisi mahdollisimman hyvät välit isänsä kanssa, lähde kertoo People-lehdelle.

Seksiskandaalit nousevat jälleen

Woodsin vuosien takaiset synkät skandaalit nostavat jälleen päätään, sillä HBO julkaisi viikonloppuna miehen elämästä Tiger. Part 2 -dokumentin.

Ohjelmassa Woodsin entinen rakastaja Rachel Uchitel kertoo suhteestaan golffariin ja siitä mitä skandaalin myötä tapahtui. Hän haluaa poistaa häpeää ja muuttaa omaa julkisuuskuvaansa ”kodinrikkojasta” paremmaksi.

– Minun täytyi saada taakka pois ja kertoa oma tarinani. En halua tulla brändätyksi rakastajattareksi tai kodinrikkojaksi. Se ei ole se, joka olen, Uchitel kertoo.

Skandaalien myötä Woodsin henkilökohtainen elämä koki ison kolauksen. Myös hänen uransa kärsi seurauksia vuosikymmenen ajan. Lopulta mies kuitenkin pääsi takaisin piireihin. Vuonna 2019 hän voitti ison Masters Tournamentin, joka oli hänen isoin voittonsa 11 vuoteen.

Lähde: People. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja