Tiger Woodsin murheelliseen autoturmaan reagoitiin ympäri maailmaa – Donald Trump luottavaisena: "Hän tulee vielä takaisin"

Tiger Woods pahassa auto-onnettomuudessa 0:45
Tiger Woodsin auto romuttui pahoin ulosajossa. Video: CNN

Golftähti Tiger Woodsin vakava auto-onnettomuus on kirvoittanut huolestuneita reaktioita laajasti maailmalla. Tuoreimpien tietojen mukaan pahoja jalkavammoja turmassa kärsineellä Woodsilla ei ole hengenvaaraa.

Woodsin kilpatovereista ainakin Bryson DeChambeauJustin Rose ja Justin Thomas ovat lausuneet ajatuksiaan tilanteesta. Thomas oli valmistautumassa World Golf Championship -kiertueen kilpailuun Floridassa kuullessaan paikalla olleelta medialta Woodsin onnettomuudesta.

– Mahaani sattuu. Tekee pahaa nähdä yksi parhaista ystävistäni tuollaisessa onnettomuudesaa. Toivon, että hän on kunnossa. Olen huolissani vain hänen lapsistaan, jotka varmasti kärsivät, Thomas sanoi.

– Olen särkynyt ja shokissa kuultuani Tiger Woodsin onnettomuudesta tänään. Ajatukseni ja rukoukseni toivovat hänelle täyttä toipumista, DeChambeau twiittasi.

Entinen Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump toivotti niin ikään Woodsille pikaista paranemista.

– Hän tulee vielä takaisin. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, hän palaa takaisin, Trump sanoi USA Todayn mukaan.

Woodsin entinen naisystävä ja takavuosien alppihiihtotähti Lindsey Vonn ilmaisi muiden mukana huolensa Twitterissä.

– Rukoilen TW:n puolesta juuri nyt, Vonn kirjoitti.

Entinen Real Madridin jalkapallotähti ja nykyään Tottenhamia edustava Gareth Bale lähetti niin ikään ajatuksensa ja rukouksensa Woodsille Twitterissä.





Lue myös:

    Uusimmat