Vakavasti loukkaantunut Tiger Woods oli tajuissaan pelastajien saapuessa – viranomainen: Woods hyvin onnekas, kun selvisi hengissä

0:45
Tiger Woodsin auto romuttui pahoin ulosajossa. Video: CNN

Vakavasti auto-onnettomuudessa Yhdysvaltojen Los Angelesissa loukkaantunut golfin pelaaja Tiger Woods oli tajuissaan, kun pelastajat saapuivat onnettomuuspaikalle, kertoo Los Angelesin piirikunnan palopäällikkö Daryl Osby CNN:n mukaan.

Osbyn mukaan Woodsilla oli vakavia vammoja jaloissaan ja hänet on viety leikkaukseen. Woodsin vammat eivät uhkaa golftähden henkeä.

Los Angelesin piirikunnan apulaissheriffi Carlos Gonzalez kertoi lehdistötilaisuudessa, että Woods oli onnettomuuspaikalla rauhallinen ja pystyi kommunikoimaan. Gonzalez vahvisti myös, että Woods oli autossa kuljettajan paikalla. Hänet jouduttiin irrottamaan autosta leikkurien avulla.

Gonzalez oli tunnistanut golftähden, kun tämä oli kertonut nimensä.

– Hän ei vaikuttanut olevan huolissaan vammoistaan, mikä ei ole epätavallista liikenneonnettomuuksissa. Ihmiset ovat usein sokissa ja se on traumaattinen kokemus. Ei ole tavatonta, että ihmiset keskittyvät epäoleellisiin asioihin tai he tuntevat vammojensa aiheuttamaa kipua vasta paljon myöhemmin, Gonzalez lisäsi.

Gonzalezin mukaan Woods oli hyvin onnekas, kun selvisi onnettomuudesta hengissä.

Auton etuosa tuhoutui täysin

Woodsin auto pyöri useita kertoja ympäri, kunnes se pysähtyi tien viereen. Los Angelesin piirikunnan sheriffi Alex Villanueva sanoi, että auto kärsi onnettomuudessa vakavia vaurioita ja sen etuosa oli täysin tuhoutunut. Lisäksi auton turvatyynyt laukesivat. Villanuevan mukaan Woods käytti turvavyötä.

Alustavassa tutkinnassa on selvinnyt, että Woodsin auto oli osunut kahteen liikennemerkkiin ennen ajautumista ulos tieltä. Lisäksi Villanueva arvioi auton nopeuden olleen kova ja alueella on tapahtunut aiemminkin onnettomuuksia. Villanuevan mukaan ei vaikuta siltä, että Woods olisi yrittänyt hidastaa autonsa nopeutta ennen kohtalokasta ulosajoa.

Woods, 45, on voittanut urallaan 15 kertaa golfin major-turnauksen. Woods pidätettiin vuonna 2017, kun hän oli nukahtanut auton rattiin. Hän selitti tuolloin nukahtamista sillä, että oli ottanut reseptilääkkeitä, jotka saivat hänet nukahtamaan.

Otsikkoa päivitetty kello 08.07.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja