Ex-Salkkarit-tähti Kirsi Ståhlberg vaihtoi alaa viisi vuotta sitten – tällaisissa hommissa hän viihtyy nykyään: "Se oli itse asiassa aivan loistava sattuma"

Ex-Salkkarit-tähti Kirsi Ståhlberg vaihtoi alaa viisi vuotta sitten.

Kirsi Ståhlberg tähditti vuosien ajan Salatut elämät -sarjaa, jossa hän näytteli kipakkana tunnettua Isabella Holmia. Isabella poistui suosikkisarjasta vuonna 2014 identiteettivarkauteen liittyvän juonikuvion seurauksena.

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin teatteri-iltaan saapunut, pitkään julkisuudesta poissa pysytellyt Ståhlberg kertoi MTV Uutisille vaihtaneensa alaa viisi vuotta sitten.

– Teen rekrytointeja päivätyönäni, hän paljasti.

Ståhlberg kertoi saaneensa ajatuksen alan vaihtamisesta lapsensa syntymän jälkeen. Näyttelijäntyöt teattereineen päivineen työllistivät paljon iltaisin ja viikonloppuisin, jonka vuoksi naisen piti olla paljon poissa kotoa. Lopulta hän päätti, että alan vaihto on oikea ratkaisu.

– Haluan olla itse laittamassa lapsen nukkumaan. Siinä tuli sitten semmoinen, että nyt pitää olla jotain muuta, hän sanoi.

Ståhlberg päätyi rekrytointialalle sattuman kautta.

– Ja se oli itseasiassa aivan loistava sattuma. Jos joku uskoo ihmeisiin, kuten minä haluan uskoa, niin mielestäni se on kyllä ollut yksi sellainen, hän hymyili.

Ex-Salkkarit-tähti kertoi, ettei ole kuitenkaan täysin jättänyt näyttelijän töitä. Nykyisin hän viihtyy muun muassa äänitöiden parissa.

– Mainoksia, spiikkejä… True crime on nyt tämmöinen uusi aluevaltaus, mitä olen käynyt tekemässä, hän kertoi.

Ståhlberg kertoi muistelevansa Salkkarit-aikojaan lämmöllä.

– Siellä oli niin mahtava porukka, ja monien kanssa olen edelleen tekemisissä, vähintään somen kautta. Sieltä sai kyllä sellaisia ystäviä ja tuttavia, että en vaihtaisi mihinkään, hän hymyili.

Entä voisiko Ståhlberg vielä joskus palata takaisin Salatut elämät -sarjaan?

– En koskaan sano, että ei koskaan, mutta sanotaanko näin, että en varmaan ainakaan pitkäksi aikaa. Joku vierailu voisi olla mahdollinen, jos sille olisi hyvä syy, hän sanoi.

– Katsotaan sitten, kun olen ollut pois 10 vuotta, että olisiko silloin joku juhlahetki, mutta se tulee ensi vuonna, hän jatkoi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat