Monika Lindeman palaa äitiyslomalta Salkkareihin! Muistelee kuvauksissa sattunutta kommellusta: "En siis yksinkertaisesti löytänyt…"

3:16
Monika Lindemanin poika pohti, miten lapsia tehdään – näin toista lastaan odottava Salkkari-tähti vastasi

Monika Lindeman palaa äitiyslomalta takaisin Salattuihin elämiin.

Salatut elämät -sarjasta keväällä 2021 äitiyslomalle jäänyt Monika Lindeman tekee paluun rakastettuun sarjaan, ja samalla Pihlajakadun sykkeeseen palaa hänen roolihahmonsa poliisi Linda Eerikäinen.

Linda karisti Salkkareiden viime kevätkauden päätösjaksossa Pihlajakadun tomut kengistään ja muutti Ranskaan otettuaan vastaan työpaikan Interpolista. Nyt hahmon on kuitenkin palattava Pihlajakadulle ihmissuhteiden pakottamana.

– Kyllä hän välejä tulee selvittämään, sanotaanko näin. Kyllä siellä nyt taas sattuu ja tapahtuu niin, että Lindankin pitää sieltä Ranskasta jättää työnsä hetkeksi ja tulla selvittämään pari juttua, Lindeman vihjaa MTV Uutisille.

Lindeman kertoo palanneensa Salkkareihin hyvällä fiiliksellä. Kun näyttelijä ilmoitti raskaudestaan, teki tuotanto heti selväksi, että hän voi palata rooliinsa oitis äitiysloman loputtua.

– Vähän niin kuin jätettiin pallo minulle, että "päätä sinä kuinka kauan haluat olla (äitiyslomalla) ja keksitään joku hyvä lähtö hahmollesi ja että hän voi sitten palata", Lindeman valottaa.

Lindeman kertoo nauttineensa äitiysloman suomasta vapaa-ajasta, mutta ajatus töihin paluusta alkoi kutkuttaa jo viime elokuussa. Perheyritystä osaltaan pyörittävä näyttelijä palasikin osittain yrittäjänhommiin jo viime syksynä.

Lindeman kuvailee toukokuussa syntyneen tyttärensä olevan "helppo vauva", joka syö ja nukkuu hyvin. Näyttelijä aprikoi tämän olevan osasyy sille, että töihin palaamiseen riittää energiaa.

– Pystyy myös ajattelemaan muutakin kuin pelkästään selviytymistä tunnista toiseen, hän kiteyttää.

Poliisia näyttelevä Lindeman on päässyt Salkkarit-uransa aikana näyttelemään lukuisissa hurjissa kohtauksissa. Mieleenpainuvimpana näyttelijä mainitsee kohtauksen, jossa hänen roolihahmoaan Lindaa ammuttiin.

– Minulle laitettiin semmoinen veripussi tuohon rinnan päälle. Ammuttiin siis ihan oikealla paukkupanosaseella, mutta ei tietenkään niin, että olisi luotia lentänyt, näyttelijä kuvailee.

Ammuttaessa tekoveri pulppusi näyttelijän rinnasta tehden kohtauksesta dramaattisen. Lindeman muistaa, kuinka hän eläytyi kohtauksen tekemiseen.

– Sitä jotenkin hyppäsi siihen niin syvälle, että tuli vähän semmoinen pieni tärinä sen jälkeen, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salkkareissa nähtävien juonenkäänteiden lisäksi myös sarjan kulisseissa sattuu ja tapahtuu.

Kerran Helsingissä vain harvakseltaan autoa ajava Lindeman oli kuvaamassa kohtausta, jossa hänen tuli ajaa autolla paikalle, vaihtaa toisen näyttelijän kanssa muutama sana ja ajaa sitten pois.

Kun Lindeman ajoi kohtauksen lopuksi paikalta, ohjeistettiin häntä kiertämään kortteli ympäri ja tulemaan takaisin. Näyttelijä ei kuitenkaan ollut tarkistanut kuvauspaikan osoitetta, ja etsiessään tietä takaisin oli häntä vastassa vain yksisuuntaisia katuja.

Näin ollen hän ei päässyt kääntymään risteyksistä, joista hän oli suunnitellut kääntyvänsä.

– En siis yksinkertaisesti löytänyt takaisin siihen kuvauspaikkaan, näyttelijä selittää.

Lindemanilla oli autossa mukanaan radiopuhelin, jonka kautta häntä yritettiin huhuilla. Radiopuhelimen kantama alkoi kuitenkin hälvetä hänen ajettuaan liian kauas.

Lopulta Lindeman tavoitti apulaisohjaajan puhelimitse.

– Kyllä siitä hyvät naurut sai, että ei helkkari. Mutta silti he ovat antaneet minulle sen jälkeen enemmän ja enemmän autolla ajo -kohtauksia, näyttelijä nauraa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja