Eva Wahlströmin poikavauva sai harvinaisen nimen – ex-nyrkkeilijältä koskettava havainto äitiydestä: "Itkettävän hienosti kirjoitettu"

4:20
Eva Wahlström kertoi viime syksynä MTV Uutisille, kuinka hänen elämänsä muuttui ammattilaisuran päätymisen jälkeen

Entinen ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo Instagram-tilillään, että perheen kuopus on saanut nimen. Samalla hän julkaisi koskettavan kirjoituksen äitiydestä

Nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen toivottivat maaliskuun alussa tervetulleeksi maailmaan ensimmäisen yhteisen lapsensa. Kun pari julkaisi ensimmäiset kuvat uudesta tulokkaasta, he kutsuivat tätä Rubeniksi. Keskiviikkona Wahlström paljasti kuitenkin Instagramissa, ettei Ruben ollutkaan pienen pojan virallinen nimi. 

– Tämä naurava ja tyytyväinen vauva on Elia Nalle. Elia tulee Eeliksestä, joka kulkee Nikun suvussa ja Nalle oman edesmenneen isäni mukaan, Wahlström paljasti koskettavan tarinan nimen taustalta ja julkaisi videon, jolla pieni Elia naureskelee tyytyväisenä.

Wahlströmillä on edellisestä suhteestaan poika Leon ja Räsäsellä on Luda-poika.

Tuore äiti jakoi nimiuutiset kerrottuaan seuraajilleen myös ajatuksiaan äitiydestä. Hän kirjoittaa huomanneensa, että se vie mehut monelta, vaikka äitiyden soisi olevan elämän parasta aikaa.

– Mulla oli aikoinaan tapana puristaa mailaa liian lujaa harjoitellessani. Pinnistin niin, että verisuonet melkein poksahti päästä, kun yritin niin kovaa tehdä kaiken vaadittavan täydellisesti. Miettikää, nukuin nuorena joskus verkkarit jalassa, jotta heti aamusta pääsisin lenkille, hän havainnollistaa.

Wahlström kertoo kirjoituksessaan saaneensa kultaakin kalliimman vinkin varsin yllättävässä paikassa. Se tuli vastaan, kun hän harjoitteli loukkaannuttuaan ilma-akrobatiaa.

– Sirkuksessa mulle sanottiin, että yrität liian lujaa. Kun yrität noin lujaa, se näkyy kaikesta. Sun tekeminen näyttää väkinäiseltä ja ilottomalta. "Jätä mielummin vähän vajaaksi, niin sun tekeminen näyttää siltä kuin lentäisit."

Hän myöntää, että ajatus tuntui myös häneltä vieraalta, mutta siitä tuli kantava ajatus, kun hän palasi kehään.

– Sama asenne on myös seurannut mua äitinä. Teen asioita rakkaudella ja ilolla, mutten enää yritä liikoja. Olen saanut todeta, että olen äiti, jonka lapsi joskus joutuu pukemaan eripari sukat kouluun. Äiti, joka välillä tarjoilee illallisen vasta iltayhdeksältä, eikä saa lapsia ajoissa sänkyyn kovinkaan usein, hän havainnollistaa.

Wahlström tunnusta myös laittavansa joskus omat tarpeensa etusijalle äitiydestä huolimatta.

– Olen olemassa aina kun sitä tarvitaan. Olen äiti omalla tavallani, ja vaikka monessa jää vajaaksi, se on mun mielestä aivan riittävää. 

Instagram-päivityksen kommenttikenttä täyttyi nopeasti tsemppaavista kommenteista. Sydämin Wahlströmin kirjoitusta kommentoivat muun muassa Maria Veitola ja Karita Tykkä. Myös eräs seuraaja hehkutti, kuinka Wahlström onnistui pukemaan sanoiksi asian, jota on pohtinut itsekin.

– Nyt oli kyllä niin itkettävän hienosti kirjoitettu. Vaadin itseltäni ihan kohtuuttomia, sellaisia asioita, joita en ikipäivänä vaatisi muilta äideiltä. Opettelen olemaan 'ihan riittävä', hän kirjoitti kommenteissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja