Espanjalaislähde: Cristiano Ronaldo teki päätöksen tulevaisuudestaan – on tärkeän valtataistelun "ehdoton voittaja"

Cristiano Ronaldo aikoo jäädä Manchesteriin vielä ensi kaudeksi, uutisoi espanjalaislehti AS.

Italialaisjätti Juventuksen riveistä Manchester Unitediin täksi kaudeksi siirtynyt ja joukkueen iskukykyyn pettynyt Cristiano Ronaldo on lehtitietojen mukaan harkinnut seurasta lähtemistä pitkään.

Ronaldo on uutisten mukaan käynyt keskusteluja asiasta agenttinsa Jorge Mendesin kanssa jo syyskauden lopusta lähtien. Portugalilaistähden on kerrottu olevan tyytymätön Unitedin nykytasoon niin kuin myös seuran nykyiseen väliaikaismanageriin Ralf Rangnickiin.

Aktiivista prässäystä ja työskentelyä molempiin suuntiin pelaajiltaan vaativa saksalaisluotsi korvasi potkut saaneen Ole Gunnar Solskjärin marraskuussa ja on paikoin jättänyt tähtihyökkääjänsä penkille tai huhujen mukaan kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle pikkuvammoihin vedoten.

Samalla United on rämpinyt Valioliigassa, ja putosi tuoreeltaan jatkosta myös Mestarien liigasta ottelusarjassa Atlético Madridia vastaan.

Kun Rangnickin on ollut tarkoituksena jäädä urheilujohdon neuvonantajaksi Unitediin vielä nykyisen valmennuspestinsä jälkeen, Ronaldon on arveltu kaivavan lähtökuoppia yhdessä Mendesin kanssa. 37-vuotiaan hyökkääjätähden sopimus kattaa myös seuraavan kauden.

Nyt espanjalaislehti AS:n jalkapallotoimittaja Manuel Sainz uutisoi, että Ronaldo on kaikesta huolimatta päättänyt jäädä Manchester Unitediin ensi kaudella. Ratkaisuun on vaikuttanut se, että Rangnickin asema seurajohdon silmissä on muuttunut, eikä kokenut jalkapallomanageri välttämättä olekaan jäämässä Old Traffordille sopimuksestaan huolimatta.

– Lopulta taistelu näiden kahden välillä päättyy siten, että Cristiano on ehdoton voittaja, Sainz kirjoittaa.

The Telegraphin mukaan ykkössuosikki Manchester Unitedin seuraavaksi manageriksi on tällä hetkellä Ajaxissa päävalmentajana työskentelevä ja hienoa tulosta tehnyt Erik ten Hag. Tämä valinta niin kuin seuran yleinen visio ensi kaudesta olisi AS:n mukaan Ronaldon mieleen.

Ronaldo on kriittisistä arvioista huolimatta takonut maaleja kovalla tahdilla United-nutussa. 33 ottelussa tällä kaudella hän on osunut yhteensä 18 kertaa. Viime viikonloppuna syntyi hattutemppu Tottenhamin verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat