Antti Niemi ryöpytti Cristiano Ronaldoa armotta – "Junnuissa jo opetetaan"

C Moren asiantuntija Antti Niemi katsoi, että Manchester Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo oli unohtanut jalkapallon perusoppeja pelatessaan Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Ronaldo protestoi neljännesvälierien toisen osaottelun avauspuoliajalla tiistaina Manchesterissa tilannetta, josta Atletico käänsi vastahyökkäyksellä lopulta ratkaisumaalin. Atleticon Reinildo Mandava oli käyttänyt laidalla käsiään Unitedin Anthony Elangan estämiseen. Elanga kaatui, pallonhallinta vaihtui Atleticolle, ja perään syntyi toisen osaottelun ainoa maali.

Heti Elangan kaatuessa Ronaldo lähti juoksemaan kädet levällään erotuomari Slavko Vincicin perään.

– Tuomari jätti viheltämättä, niin se mitä junnuissa jo opetetaan: pelaa vihellykseen asti, Antti Niemi sanoi avausjakson jälkeen.

– En hetkeäkään uskonut, että vaikka hän on kuinka Ronaldo, tuomari olisi yhtäkkiä ollut, että "hei Rolle, okei, sinä oletkin muuten oikeassa, vedetään päätös takaisin". Ei tuossa juosta tuomarin perään ja vaadita vaparia tai syytetä siitä, ettei mennyt ihan putkeen.

– Pelaa! Siellä oli peli käynnissä. Vastustaja oli hyökkäämässä.

Ronaldo jatkoi protestoimistaan ja käsien levittelyä Renan Lodin puskeman maalin jälkeenkin.

Atletico voitti sen turvin toisen osaottelun 1–0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 2–1.

Mitä mieltä Niemi oli siitä, tekikö Atleticon Mandava rikkeen Elangaa vastaan? Pääset analyysin pariin ylälaidan videolta. Alta näet puolestaan kokonaisuudessaan, miten Atletico rakensi maalinsa.

Lue myös:

    Uusimmat