Kohutähti Cristiano Ronaldo palasi ManUn vahvuuteen – huhumylly käy kuumana

Kohuhyökkääjä Cristiano Ronaldo on palannut Valioliiga-seura Manchester Unitedin vahvuuteen. Unitedin manageri Erik ten Hag hyllytti portugalilaishyökkääjän sen jälkeen, kun tämä ei suostunut tulemaan vaihdosta kentälle viime keskiviikon voitto-ottelussa Tottenhamia vastaan.

Ronaldon mielenilmaus jatkui ottelun loppuhetkillä, kun hän marssi pukukopin puolelle jo ennen päätösvihellystä.

Unitedin manageri Erik ten Hag reagoi asiaan voimakkaasti. Ten Hag hyllytti kiukuttelevan portugalialaishyökkääjän, joka harjoitteli usean päivän ajan seuran juniorijoukkueen kanssa.

Ronaldo ei ollut ollenkaan mukana Unitedin lauantain vierasottelussa Chelseata vastaan.

– Niin hänen kuin kaikkien muidenkin pitää elää niiden vaatimusten mukaan, joita olemme asettaneet tälle kaudelle. Ei sillä ole mitään väliä, että kenestä on kyse. Manchester Unitediin kohdistuu valtavia odotuksia ja meidän pitää elää niiden mukaisesti, ten Hag totesi asiaan liittyen.

Ronaldo palasi tiistaina Unitedin ykkösjoukkueen vahvuuteen. Sky Sportsin mukaan ten Hag ja Ronaldo ovat olleet yhteyksissä koko hyllytyksen ajan, eikä kaksikon välillä nähty sen suurempaa kriisikokousta tiistain harjoitusten yhteydessä.

Ronaldon on määrä pelata torstaina, kun United kohtaa Eurooppa-liigassa Tiraspolin.

Mitä tapahtuu tammikuussa?

Huhumylly 37-vuotiaan Ronaldon yllä käy kuumana. Brittilehden Mirrorin mukaan United haluaa päästä hänestä eroon mahdollisimman pian. Katseet kohdistuvat nyt tammikuun siirtoikkunaan.

Ronaldon kohdalla suurimmat kysymysmerkit kohdistuvat hänen mammuttimaiseen viikkopalkkaansa (360 000 punntaa, 413 000 euroa). The Sunin mukaan United saattaa joutua maksamaan jopa 10 miljoonaa puntaa (11,5 miljoonaa euroa), mikäli se haluaa päästä portugalialaisesta eroon. Ronaldon nykyinen United-sopimus päättyy ensi kesänä.

Viisinkertaista Kultaisen pallon (Ballon d'Or) voittajaa on viety Valioliiga-seuran Chelsean ja Serie A:ssa pelaavan Napolin riveihin.

Ronaldo on osunut tällä kaudella kertaalleen Valioliigassa ja kertaalleen Eurooppa-liigassa.

Lue myös:

    Uusimmat