Cristiano Ronaldo rikkoi hiljaisuuden – mitta tuli täyteen

Cristiano Ronaldo on astunut ensimmäistä kertaa esiin sen jälkeen, kun hän mediatietojen mukaan ilmoitti Manchester Unitedille haluavansa jättää seuran tänä kesänä.

37-vuotias yllätti englantilaisseuran uuden managerin Erik ten Hagin ja seurapomot viime kuussa, kun hän pyysi heitä harkitsemaan hänestä tarjouksia. Aiemmin Ronaldo oli antanut hollantilaisluotsille tilanteestaan sellaisen kuvan, että hän pelaisi Old Traffordilla ensi kauden ja sopimuksensa loppuun saakka.

Portugalilaishyökkääjän toiveen sanotaan johtuvan hänen halustaan pelata Mestarien liigassa, johon United ei ensi kaudeksi selvinnyt. Tänä kesänä Ronaldo jäi pois seuransa preseason-kiertueen ajaksi "perhesyiden takia".

Supertähden agentti Jorge Mendes oli hyökkääjän mukana, kun hän palasi Manchester Unitedin harjoituskeskukseen tiistaina. Carringtonissa kaksikko keskusteli Ten Hagin, hallituksen ja tiettävästi myös Sir Alex Fergusonin kanssa.

Sittemmin on kerrottu, että Ronaldo on toistanut halunsa lähteä Manchester Unitedista, mutta konkreettisia tarjouksia ei pöydällä ole.

Ronaldo on kuitenkin iskenyt kiinni median "valheisiin" vastaamalla Instagramin kommenttikentässä tilille, joka siteerasi raporttia hänen lähtöhaluihinsa liittyen.

– On mahdotonta olla puhumatta minusta jonain päivänä, Ronaldo kirjoitti.

– Muuten lehdistö ei tee rahaa. Tiedätte, että jos ei valehtele, ei saa ihmisten huomiota. Jatkakaa, jotta jonain päivänä saatte jotain uutisia oikein.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Harjoittelukeskukseen paluusta huolimatta ei ole selvää, osallistuuko Ronaldo kumpaankaan Unitedin ystävyysotteluun tänä viikonloppuna.

United kohtaa lauantaina Atletico Madridin Oslossa, ennen kuin se isännöi Rayo Vallecanoa Old Traffordilla sunnuntaina.

Ronaldon kerrotaan olevan noin neljä viikkoa jäljessä joukkuetovereitaan uuteen kauteen valmistautumisessa. Ollakseen valmiina ensi viikolla alkavaan Valioliiga-kauteen, tarvitsisi hän kipeästi peliminuutteja.

Lue myös:

    Uusimmat