Cristiano Ronaldon lounasrutiineista kaiken kertova paljastus – BBC: Manchester United haluaa eroon supertähdestään

8:26
Tulosruutu: Manchester Unitedille nöyryyttävä 0–4-tappio Brentfordia vastaan – tähtimaalivahti töpeksi

Manchester Unitedin kausi Valioliigassa on alkanut umpisurkeasti. Joukkue rämpii kahden tappion myötä sarjan jumbosijalla, ja kenttätapahtumien lisäksi huolta aiheuttavat Cristiano Ronaldon tulenarka tilanne sekä heikko menestys siirtomarkkinoilla.

Urheilusivusto The Athleticin tuoreen artikkelin mukaan lauantain 0–4-tappioon Brentfordia vastaan reagoitiin Unitedin valmennusjohdossa välittömästi seuraavana päivänä. Päävalmentaja Erik ten Hag kutsui joukkueensa vapaapäivänä juoksuharjoituksiin.

Ylimääräinen harjoitus sai inspiraationsa lukemista Brentford-ottelussa. Unitedin pelaajat juoksivat yhteensä vain 95,6 kilometriä ottelun aikana samaan aikaan, kun Beesin pelaajat mittauttivat yhteensä 109,4 kilometriä.

Tappio-ottelun kilometrilukuihin suhtauduttiin United-valmennusjohdossa häpeillen, ja jokaisen pelaajan oli juostava ainakin lähelle joukkueiden kokonaismatkojen välinen erotus, lähes 14 kilometriä.

Ronaldo luo negatiivista ilmapiiriä

Rangaistustreenien ja tappioiden lisäksi Unitedin sisäistä ilmapiiriä kiristää Cristiano Ronaldon tilanne, joka on mennyt The Athleticin mukaan niin pitkälle, että supertähti syö usein lounaitaan yksin erillään muusta joukkueesta Unitedin harjoituskeskuksessa Carringtonissa.

Harjoituskentällä Ronaldo ei puolestaan ole ollut vastaanottavainen ten Hagin harjoitteisiin, vaan on levitellyt käsiään protestoidessaan managerinsa korkeaa prässiä korostavaa pelifilosofiaa.

BBC:n tuoreen uutisen mukaan Ronaldon katsotaan olevan tällä hetkellä niin repivä voima Unitedin pukukopissa, että seurajohto on vihdoin päättänyt päästää 37-vuotiaan hyökkääjän siirtymään toiseen seuraan.

– Portugalilaisella sanotaan olevan negatiivinen vaikutus ilmapiiriin seuran sisällä, hän tuskin koskaan kommunikoi joukkuekaveriensa kanssa ruokalassa, eikä ole peitellyt haluaan siirtyä muualle, BBC kertoo.

Ongelmana on se, ettei halukkaita ottajia ole toistaiseksi ilmoittautunut yhtäkään. Chelsean on kerrottu luopuneen Ronaldon tavoittelusta jo aiemmin, kun taas Atlético Madridin kannattajat ovat asettuneet jyrkästi vastustamaan entisen Real-tähden tavoittelua.

Espanyol-tykki Old Traffordille?

BBC:n mukaan Ronaldon lähtöä pidetään seurajohdossa joka tapauksessa positiivisena asiana joukkueen suoritustason kannalta, vaikka hänen tilalleen ei hankittaisikaan uutta hyökkääjää.

The Athleticin mukaan Manchester Unitedin uudeksi hyökkääjäksi on kartoitettu muun muassa Atléticon Álvaro Morataa ja Leicester Cityn Jamie Vardya. Yksi vaihtoehto voisi olla sivuston mukaan myös Espanyolin Raúl de Tomás, joka on mättänyt barcelonalaisseuralle 45 maalia 89 ottelussa.

Sen sijaan United on Sky Sportsin mukaan luopunut FC Barcelonan keskikenttäpelaajan Frenkie de Jongin tavoittelusta. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että hollantilaistähti haluaa mieluummin jäädä Kataloniaan.

Molemmat ottelunsa tällä kaudella hävinneen Manchester Unitedin kausi jatkuu ensi maanantaina kotona verivihollista Liverpoolia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja