Hurja huhu! Cristiano Ronaldoa viedään takaisin José Mourinhon alaisuuteen

Italialaislehti La Repubblica on laittanut liikkeelle villin huhun Cristiano Ronaldon mahdollisesta kesäsiirrosta AS Romaan.

Lähteen mukaan uuden managerin Erik ten Hagin saapuminen Manchester Unitedin peräsimeen on asettanut suuren varjon portugalilaistähden tulevaisuudelle Old Traffordilla.

José Mourinho on saman lähteen mukaan halukas ottamaan tilanteesta hyödyn irti ja tuomaan viisinkertaisen Ballon d'Or -voittajan Italian pääkaupunkiin.

La Repubblica väittää, että Portugalin kapteeni etsii uutta seuraa, mutta hän tuskin löytää kosiskelijoita Euroopan kärkijoukkueiden joukosta niiden keskittyessä nuorempiin huippupelaajiin.

Yksi lehden mainitsemista syistä Roma-siirron viehättävyydelle olisi veromaksuihin liittyvät etuudet. Ronaldon palkka olisi kuitenkin Romalle ongelma, vaikka pelaajan agentti Jorge Mendesilla on erinomaiset suhteet seuraan.

Samaan aikaan Ronaldo ja Mourinho, jotka tekivät aikoinaan tuhoa Real Madridissa, eivät eronneet parhaissa väleissä managerin kitkerän lähdön jälkeen vuonna 2013.

Kolmanneksi kompastuskiveksi voi osoittautua Roman viime vuosien talousvaikeudet, mikä avaakin oven myös mahdolliselle paluulle Sporting Lissabonin paitaan. Toisin kuin Roma ja Manchester United, pelaa Ronaldon entinen seura ensi kaudella Mestarien liigassa.

Ronaldon äiti on tiettävästi myös pyytänyt 37-vuotiasta palaamaan jonain päivänä juurilleen.

Lue myös:

    Uusimmat