Mainos

Espanjalaiskaupunki kyllästyi örveltäviin ja puolialastomiin brittituristeihin

Espanjalainen rantakaupunki Salou on lopen kyllästynyt brittituristeihin, jotka heiluvat humaltuneina kaupungin kaduilla paljastaviin ranta-asuihin sonnustautuneena.

Viimeistään kaupunginjohdon mitta tuli täyteen, kun turistikohteen julkisesta rannasta tuli brittipariskuntien intohimoisten lemmenleikkien tyyssija.

Saloun kaupunginvaltuusto on nyt päättänyt puhdistaa ”riettaan kaupungin” maineensa määräämällä sakkoja huonosti käyttäytyville turisteille. 100 – 300 euron sakko rapsahtaa vastaisuudessa turisteille, jotka jäävät kiinni julkisilla paikoilla juopottelusta tai seksin harrastamisesta. Bikinit tai muut paljastavat ranta-asusteet ovat sallittuja vain rantabaareissa.

Barcelonasta etelään sijaitseva Salou sai kyseenlaista medianäkyvyyttä maaliskuussa, kun lehdet julkaisivat kuvia riehakasta lomaa viettävistä brittiläisistä yliopisto-opiskelijoista. Tuolloin perinteisille Salou-festivaaleille saapui 8 000 brittiopiskelijaa yli 100 yliopistosta, kirjoittaa The Daily Mail –lehti.

Puolialastomina kaduilla änkyräkännissä hoiperoivia opiskelijoita kauhisteltiin sekä britti- että espanjalaistiedotusvälineissä.

Kaupungin asukkaat ovat helpottuneita, että viranomaiset ovat viimein ryhtyneet toimiin asiassa. Moni asukas on pelännyt, että kaupungin maine saa pahoja kolhuja brittituristien epäasiallisesta käytöksestä.

- Ei ole normaalia käydä kaupassa ostoksilla kaljamaha paljaana heiluen tai vierailla turistinähtävyyksillä stringit jalassa, totesi Saloun turismista vastaava kaupunginvaltuutettu Alberto del Hierro.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.