Erohuhujen keskellä oleva Monacon Charlene sai mieluisia vieraita Etelä-Afrikkaan – huomio perhekuvassa kiinnittyy hauskaan yksityiskohtaan

Monacon suloiset kaksoset Gabriella ja Jacques ihastuttivat ristiäispäivänään keväällä 2015 - katso valloittava video pikkukuninkaallisista!

Avioerohuhujen keskellä oleva ruhtinatar Charlene läväytti Instagramiin liudan onnellisia perhekuvia Etelä-Afrikasta.

Monacon ruhtinatar Charlene, 43, on viettänyt jo kuukausia erossa aviomiehestään ruhtinas Albertista, 63, ja parin 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista. Viimeksi tammikuussa Monacossa nähdyn Charlenen on kerrottu toipuvan Etelä-Afrikassa tehdystä leikkauksesta ja palaavan Monacoon heti, kun se on mahdollista.

Pitkä ero perheestä on kuitenkin poikinut maailmalla myös runsaasti spekulaatioita ruhtinasparin avioliiton tilasta ja mahdollisesta avioerosta.

Keskiviikkona Charlene paljasti Instagram-tilillään saaneensa mieluisia vieraita Etelä-Afrikkaan. Ruhtinatar julkaisi harvinaisen perhekuvan, jossa hän poseeraa yhdessä miehensä ja lastensa kanssa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

– Olen niin innoissani, kun sain perheeni luokseni, Charlene hehkuttaa.

Kuvan yhteydessä hän paljastaa myös hauskan yksityiskohdan tyttärestään Gabriellasta.

– Gabriella päättyi leikata itse hiuksensa. Sori Bella, tein parhaani korjatakseni sen kuntoon, hän kirjoittaa viitaten tyttärensä otsatukkaan.

Parin perhepotretin lisäksi Charlene julkaisi myös useamman kuvan lapsistaan. Fanit ilahtuivat nähdessään perheen yhdessä pitkästä aikaa. Myös kommenttikentässä huomion vangitsi kuitenkin pienen prinsessan omintakeinen kampaus.

– Hiusmalli on kuin äidillä. Liian söpöä!

– Gabriella tahtoi olla kuin äitinsä.

– Gabriellan hiusmalli on ainutlaatuinen!

Eurooppalaisissa tiedotusvälineissä on avioeroaikeiden lisäksi spekuloitu, ettei Charlenella olisi tosiasiassa aikomustakaan palata Monacoon. Eräiden lähteiden mukaan Charlene olisi jopa etsinyt asuntoa Johannesburgin läheltä.

Charlene kertoi aiemmin kesällä pysyttelevänsä kotimaassaan, koska hänellä on ollut ongelmia korviensa, nenänsä sekä kurkkunsa kanssa. 

– Olen saanut ohjeet lääkäreiltä, joiden mukaan en pysty lentämään vielä, sillä korvani eivät tasaa painetta. Tästä syystä en voi lentää yli 6000 metrin korkeudessa, ruhtinatar kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja