Erohuhut ruhtinaspari Albertin ja Charlenen välillä jylläävät – vakavasti sairastuneen ruhtinattaren kerrotaan jopa etsineen itselleen asuntoa Etelä-Afrikasta

Ruhtinatar Charlene ei ole nähnyt aviomiestään Albertia ja pariskunnan lapsia pitkään aikaan.

Monacon ruhtinatar Charlene, 43, toipuu yhä kotimaassaan Etelä-Afrikassa läpikäymästään leikkauksesta ja on viettänyt jo kuukausia erossa aviomiehestään ruhtinas Albertista, 63, ja parin 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta sekä prinssi Jacquesista. Pitkä aika erossa on herättänyt runsaasti huhuja siitä, että ruhtinaspari olisi eronnut. Peoplen mukaan perhe saattaisi kuitenkin yhdistyä jälleen piakkoin. 

– Hän (Charlene) ei koskaan jätä lapsiaan, kertoo lähde, joka uskoo ruhtinattaren palaavaan Monacoon heti kun hänen terveytensä sen sallii. 

Palatsin mukaan Albert vieraili parin lasten kanssa Etelä-Afrikassa kesäkuun alussa, ja palatsi kertoo ruhtinaan lapsineen aikovan palata maahan lähitulevaisuudessa. 

Ruhtinatar Charlenen, joka on entinen olympiauimari, tiedotettiin toukokuussa saaneen Etelä-Afrikan matkallaan vakavan korva-, nenä- ja kurkkuinfektion, eikä pystynyt palaamaan kotiin. Charlene oli matkalla tukemassa perustamansa South Africa Foundationin toimintaa. Kesäkuussa ruhtinatar kertoi joutuvansa jättämään väliin 10-vuotishääpäivänsä juhlat Albertin kanssa uuden leikkauksen takia. 

Viimeksi Charlene on nähty Monacossa tämän vuoden tammikuussa.

Heinäkuun puolivälissä Charlene avautui eteläafrikkalaiselle medialle kertoen, että hänellä on ollut ongelmia korviensa, nenänsä sekä kurkkunsa kanssa. 

– Olen saanut ohjeet lääkäreiltä, joiden mukaan en pysty lentämään vielä sillä korvanit eivät tasaannu joten tästä syystä en voi lentää yli 6000 metrin korkeudessa, paineen takia, Charlene kertoi.

– Kaipaan aviomiestäni, lapsiani Jacquita ja Bellaa sekä koiriani valtavasti, mutta en pysty pakottamaan luiden ja kalvojen paranemista. Se vie aikaa. 

Joidenkin eurooppalaismedioiden lähteiden mukaan Charlenella ei olisi tosiasiassa aikomustakaan palata enää Monacoon. Lähteiden mukaan ruhtinasparin ero olisi todellinen. Eräiden lähteiden mukaan Charlene olisi jopa etsinyt asuntoa Johannesburgin läheltä. 

Ranskalaislehti Paris Matchin mukaan ruhtinattaren vaihtunut tyyli sekä pitkä poissaolo ovat lisänneet paineita Monacon hovissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja