Mystinen sairaus pakottaa ruhtinatar Charlenen olemaan erossa perheestään – nähty Monacossa viimeksi tammikuussa

Monacon suloiset kaksoset Gabriella ja Jacques ihastuttivat ristiäispäivänään keväällä 2015 - katso valloittava video pikkukuninkaallisista!

Monacon ruhtinatar Charlene on viettänyt jo kuukausia Etelä-Afrikassa erossa ruhtinas Albertista ja pariskunnan 6-vuotiaista kaksosista.

Monacon kuninkaalliset patsastelivat toukokuussa parrasvaloissa ruhtinas Albertin johdosta, kun kaupunkivaltiossa kisattiin perinteinen F1-osakilpailu. Paikalla formulahumussa olivat isänsä vanavedessä myös 6-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques, kun taas ruhtinatar Charlene loisti poissaolollaan.

Ruhtinatar ei ole edustanut jokaisessa tapahtumassa aviomiehensä rinnalla, mikä on tasaisin väliajoin aiheuttanut spekulaatioita ruhtinasparin avioliiton tilasta.

Hovi julkaisi kuitenkin Monacon GP:n kieppeillä tiedotteen, jossa kerrottiin Charlenen sairastuneen Etelä-Afrikassa. Tiedotteen mukaan luonnonsuojeluun liittyvää hyväntekeväisyystyötä tekevä Charlene oli saanut matkalla vakavan korva-, nenä- ja kurkkuinfektion, eikä pystynyt palaamaan kotiin.

Tiedote annettiin toukokuun loppupuolella, mutta ennen ruhtinasparin kymmenettä hääpäivää Charlene pysytteli edelleen Etelä-Afrikassa, mistä hän on syntyisin, ja julkaisi Daily Mailin mukaan tiedotteen tilanteestaan – joskaan ei kuitenkaan kerro tarkemmin, mistä mystisessä infektiossa on tarkalleen ottaen kyse. Ruhtinatarta ei ole nähty Monacossa tammikuun jälkeen, eli yli puoleen vuoteen.

– Tänä vuonna vietän ensimmäistä kertaa hääpäivän ilman aviomiestäni, mikä on vaikeaa ja tekee minut surulliseksi, ruhtinatar kertoi tiedotteessa ennen heinäkuun alussa ollutta hääpäivää.

Lisäksi hän julkaisi Instagramissa myös ainutlaatuisen videon, jolla nähdään otteita kymmenen vuoden takaa sekä siviilivihkimisestä että seuraavana päivänä vietetyistä kirkkohäistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Albertin ja Charlenen suhteen tilaa on spekuloitu 1. heinäkuuta 2011 tanssituista häistä saakka. Usein vakavana valokuviin ikuistetun Charlenen on toistuvasti arvioitu olevan onneton avioliitossaan muun muassa siksi, että ruhtinas on ollut toistuvasti keskellä aviottomiin lapsiinsa liittyviä kohuja.

Hääpäivän alla julkaistussa lausunnossaan Charlene puhuu kuitenkin puolisostaan hyvin lämpimästi, ja kertoo Albertin ja kaksosten vierailleen hänen luonaan Etelä-Afrikassa. Ruhtinattaren mukaan lääkärit ovat kieltäneet häntä palaamasta Monacoon.

– Albertilla ja minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin noudattaa lääkäreiden ohjeita, vaikka se onkin äärimmäisen vaikeaa. Hän on ollut minulle uskomaton tukipilari, hän jatkoi.

Charlenen Instagram-tililtä kävi Daily Mailin mukaan ilmi, että perhe on pitänyt poikkeuksellisessa tilanteessa yhteyttä videopuhelujen välityksellä. Ruhtinatar julkaisi otteita eräästä puhelusta Instagramin Stories -osiossa aiemmin heinäkuussa.

– Päivittäiset keskustelut Albertin ja lasten kanssa ilahduttavat, mutta ikävöin heitä. Oli erityinen hetki, kun perheeni matkusti luokseni Etelä-Afrikkaan ja oli aivan ihanaa nähdä heitä. En malta odottaa sitä, että voimme olla jälleen yhdessä, hän sanoi tiedotteessaan.

Etelä-Afrikkaa Sydneyn olympialaisissakin edustanut Charlene tapasi Albertin ensimmäisen kerran Monte Carlossa järjestetyissä uintikilpailuissa vuonna 2000. Pariskunta esiintyi kuitenkin julkisesti yhdessä ensimmäisen kerran vasta vuonna 2006 Torinon talviolympialaisten avajaisseremonian yhteydessä.

Pari kihlautui vuonna 2010 ja häitä tanssittiin vuotta myöhemmin. Häistä kohistiin valtavasti, sillä morsian esiintyi hyvin itkuisena. Lehdistössä spekuloitiin, että Charlene olisi saanut häiden alla kuulla huhuja siitä, että Albertilla voisi olla kahden jo aiemmin tunnustamansa aviottoman lapsen lisäksi myös kolmas lehtolapsi. Huhut kertoivat, että morsian olisi yrittänyt karata Monacosta ennen häitä, mutta hänet olisi pysäytetty lentokentällä. Hovi kumosi huhut.

Avioliiton ensimmäisiä vuosia varjosti myös se, että Charlene joutui odottamaan lapsen saamista useamman vuoden.

– Charlene saattaa hymyillä virallisissa tilaisuuksissa, mutta sisällä hän on stressaantunut ja turhautunut. Aihe painaa enemmän ja enemmän hänen hartioitaan, nimetön lähde hovista sanoi.

Charlene oli kertonut lapsitoiveistaan jo ennen häitä, vuonna 2010.

– Odotan todella lapsen saamista, se tuntuu hyvältä. Toivottavasti olen kykenevä siihen, hän sanoi tuolloin France 2 -kanavan haastattelussa.

Myös keväällä 2013 Charlene myönsi eteläafrikkalaisen Sunday World -lehden haastattelussa olevansa valmis äidiksi. Pitkä odotus sai onnellisen lopun joulukuussa 2014, kun kaksoset Gabriella ja Jacques syntyivät.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja