Eroava Toni Nieminen: Käytännön järjestelyt edenneet

Entisen mäkihyppääjän Toni Niemisen ja vaimo Veera Niemisen tiet ovat eroamassa. Toni Nieminen kertoo erotilanteen tuntemuksista ja käytännön muutoksista MTV3.fille.

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen yllätti lokakuun puolivälissä kertomalla Ilta-Sanomille hänen ja vaimo Veera Niemisen eroavan kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Nieminen kertoi samana päivänä Novan Enbuske & Linnanahde Crew -haastattelussa eron olleen Veera-vaimon päätös. Toni kertoi tuolloin halunneensa vielä yrittää pelastaa liiton, mutta nyt ajatukset ovat kohti tulevaa. MTV3.fin tavoittama Toni Nieminen on erotilanteesta huolimatta reippaalla mielellä.

– Prosessi on vielä vaiheessa, mutta eivätköhän nämä asiat tästä selviä. Ei tässä kuitenkaan ole toiveita yhteenpaluusta, Toni kertoo.

Nieminen toteaa, ettei pitkän avioliiton kariutuminen ole ollut mikään helppo asia ja tunnetiloja hän on käynyt läpi laidasta laitaan. Entinen mäkikotka uskoo kuitenkin asioiden järjestyvän.

– Ei tämä mikään helpoin taistelu ole, mutta jotenkin ryömitään takaisin. Elämä jatkuu. Mielialat ovat vaihdelleet ylös ja alas, mutta aika tekee tehtävänsä. Kunhan nyt saa tästä arjen rullaamaan, niin asioilla on kyllä tapana järjestyä.

Niemisillä on hoidettavanaan suuri hevostalli ja kaksi lasta. Toni on kertonut eroa käsiteltävän lasten ehdoilla. Nyt myös hevostallin suhteen on tehty järjestelyjä.

– Vuokrasin ratatallin Tampereen Teivon raviradalta ja hevoset siirtyvät marraskuun alusta sinne. Pari Veeran hevosta jää tänne. Omat asumiskuviot ovat vielä levällään, Nieminen kertoo.

Nykyään Nieminen toimii ammatikseen ravivalmentajana. Myös tuleva mäkikausi pitää MTV3 MAX –kanavan mäkihyppyasiantuntijan kiireisenä ja sitä hän pitää varsinkin tässä elämäntilanteessa hyvänä asiana.

– Työt pitävät miehen liikkeellä, ei jää liikaa murehtimaan asioita. Onneksi on mielekästä tekemistä ja mäkihyppykausi alkaa jälleen, sitä odotan. Toivottavasti siihen mennessä saan asia järjestettyä. Tilanne on mitä on, mutta arki jatkuu, eihän tässä ole vaihtoehtoja.

Pari ei ole vielä jättänyt virallista avioerohakemusta.

Lue myös:

    Uusimmat