Toni ja Heidi Nieminen avautuvat talousongelmistaan Me Naisissa: "Ei ollut rahaa ruokaan"

Ex-mäkihyppääjä sanoo vaimonsa kanssa rahavaikeuksien vahvistaneen parin liittoa.

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen avioitui kesän 2015 lopulla Heidi Niemisen kanssa. Noin puolitoista vuotta aviossa ollut pari puhuu uudessa Me Naisissa vaikeasta rahatilanteestaan.

Välillä parilla ei ole ollut rahaa edes ruokakaupassa käymiseen.

– Muistatko, kun ei ollut vielä palkkapäivä, eikä meillä ollut rahaa edes ruokaan. Löydettiin pakastimesta puolukoita ja tehtiin marjapuuroa. Se maistui älyttömän hyvälle, Heidi Nieminen muistelee artikkelissa.

Viime toukokuussa Toni Niemisen yritys lakkasi toukokuussa toimimasta ulosottoon päätyneiden velkojen vuoksi, ja pari joutui hankalaan tilanteeseen.

Tilanne parani Albertvillen olympialaisissa vuonna 1992 suurmäen kultaa voittaneen Niemisen aloitettua kesällä uuden työn kiinteistövälittäjänä Järvenpäässä. Menneenä syksynä Heidi Nieminen aloitti saman kiinteistövälitysfirman Keravan toimipisteessä oman terveydenhoitajatyönsä ohella.

Perheen rahatilanne kääntyikin paremmaksi asuntojen käytyä kaupaksi. Loppuvuodesta 2016 ex-mäkikotka sai kuitenkin verottajalta yli 50 000 euron mätkyt ja marraskuussa Toni irtisanoutui työstään. Hän ei kerro Me Naisten haastattelussa syitä päätökseensä.

– On huomattu, että kaikki on hyvin, kunhan saamme olla yhdessä. Me tykätään toisistamme. Minulle on oleellista tapa, millä Toni kohtaa rahavaikeudet. Joskus uudet käänteet kieltämättä tuntuvat raskailta kestää. Mutta ymmärrän, että Tonikin joskus voi väsyä, ja se on inhimillistä, Heidi Nieminen sanoo artikkelissa.

– On tullut sanottua rumasti, ja olemme olleet väsyneitä. Siinä kohtaa olisi ollut helppo lopettaa taisteleminen. Mutta kun niistä on päästy, meidän keskinäinen juttu on vain vahvistunut, tällä hetkellä Oulussa asuvat Niemiset sanovat.

Toni Nieminen kommentoi 50 000 euron mätkyjään lokakuussa MTV.fille.

– Riittävän iso summa, mäkikotka kuittasi.

Niemisen mukaan hänellä ei ole varsinaista maksusuunnitelmaa jättimäisten mätkyjen maksuun.

– Millä tommosia summia maksat, hän kommentoi.

Niemiselle oli langennut myös vuodelta 2015 tuntuvasti luovutusvoittoja. 

– Avioeron myötä jäi maat ja mannut. Mukaani en saanut kuin t-paidat, mutta kyllä ne vielä luovutusvoittoa sieltä löysi. Sikäli hämmästyttää verottajan tulkinta aiheesta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun minulla käy näin, niin en jaksa enää edes välittää.

Toni Nieminen vieraili MTV:n Posse-ohjelmassa viime syksynä. Katso video vierailusta alla!


Lue myös:

    Uusimmat