Toni Nieminen: Etsin itseäni Veera-vaimon kirjan hahmosta

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen kertoi Huomenta Suomen lähetyksessä etsivänsä itseään vaimonsa Veera Niemisen kirjoittaman Avioliittosimulaattori-kirjan kuvauksista.

Veera ja Toni Nieminen vierailivat tiistaina MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä. Veera Niemisen humoristinen Avioliittosimulaattori-teos kertoo salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta, joka saapuu rikkomaan neljän miehen kotirauhan. Suuri osa kirjan kommelluksista on Veeran itsensä kokemaa.

Huomenta Suomen lähetyksessä aviomies Toni Nieminen kertoi myös perehtyneensä kirjaan.

– Olen päässyt kirjan lukemisessa alkuun, mutta en vielä maaliin. Lukeminen on aika hidasta, kun pitää koko ajan miettiä, mikä kosketti minua. Etsin Jussista koko ajan itseäni, Nieminen myhäilee.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat karjatilalle ja Niemisillä puolestaan on oma hevostallo. Veera kuitenkin kertoo vieneensä kirjan tapahtumat tarkoituksella pois omasta elämänpiiristä.

– Tonille suureksi helpotukseksi ei ole meidän elämää yhtään. Kirjassa on kuitenkin aika paljon fiktiivistä ja lisäksi muinaishistoriaa, ei kosketuspintaa nykyhetkeen, Veera kommentoi.

Huomenta Suomen haastattelussa Toni Nieminen myös muisteli pariskunnan suhteen alkua ja kertoi Veeran tuoneen tasapainoa elämään. Katso haastattelu kokonaisuudessaan jutun videolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat