Toni Nieminen avautuu erotuskasta tunteikkaassa kirjoituksessaan: "Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään"

0:25
Toni Nieminen erosi Heidi-vaimostaan alkuvuodesta 2019 - edustivat yhdessä muun muassa Linnan juhlissa.

Ex-mäkikotka myöntää kirjoituksessaan, että ero otti koville.

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen ja hänen Ansku-rakkaansa parisuhde tuli päätökseen koronakriisin aikana. Nieminen myönsi MTV Uutisille viime viikolla eron olevan totta, mutta ei halunnut kommentoida asiaa enempää.

Nieminen julkaisi tänään tunteikkaan päivityksen erostaan.

– Se tunne kun istut yksin autossa ja katsot ikkunasta kun tutut maisemat jää taakse. Kaikki ajatukset tulee yhtenä ryöppynä. Tämä jakso tarjoili helposti yhden elämän verran kokemuksia ja uusia rakkaita ihmisiä. Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään. Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä palaan tältä matkalta vahvempana ja parempana ihmisenä.

– Tästä kiitos kaikille ystäville, jotka oikeasti tiedätte mistä on kyse. Olette jaksaneet kuunnella, auttaa ja tukea. Ilman teitä en olisi nyt tässä. Matkalla kohti jotakin uutta... Olette vaan niin, Nieminen kirjoittaa mustan sydämen kera.

Niemisen ja Anskun suhde tuli julkisuuteen alkuvuodesta, kun ex-mäkikotka erosi vaimostaan Heidistä. Nieminen ja Ansku elivät uusperheen arkea, sillä Niemisellä oli edellisistä suhteistaan neljä lasta, Ansku on puolestaan seitsemän lapsen yksinhuoltajaäiti. Ansku ja Nieminen pyörittivät siis 11 lapsen uusperheen arkea. 

Vielä muutama viikko sitten Nieminen puhui uusperhearjestaan MTV Uutisille. Entisen mäkikotkan mukaan koronatilanne ei ollut tuolloin vaikuttanut sen kummemmin heidän parisuhteeseensa. 

– Kyllähän tässä tulee vietettyä entistä enemmän aikaa perheen kesken. Kun koulut ja päiväkodit ovat kiinni, vaaditaan täysin uusi aikatauluttaminen arjen suhteen. On tämä välillä aikamoista palapelin pyörittämistä, Nieminen naurahtaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja