Toni Nieminen erostaan: En tiedä, mitä tapahtui

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen kertoi aamun Enbuske & Linnanahde Crew -haastattelussa eron olleen Veera-vaimon päätös. Mies olisi itse halunnut vielä yrittää pelastaa liiton.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja vaimo Veera eroavat kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Eropapereita ei ole vielä jätetty, mutta se on miehen mukaan väistämättä edessä.

– Ei se asia miksikään enää muutu. Enää on kiinni siitä, että saadaan arki taas rullaamaan ja elämä menemään eteenpäin, Nieminen kommentoi eroa aamun Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Eroon johtaneet tarkat syyt eivät ole miehelle itselleenkään vielä selvillä. Osaltaan asiaan vaikutti kiireinen arki ja työelämä.

– En osaa itsekään sanoa, mitä tapahtui. Meidän elämä ja arki on ollut kohtuullisen kuluttavaa ja omalta puoleltani voin myöntää, että se meni arjen pyörittämiseen ja tietynlaiseen taisteluun. Ei jäänyt aikaa parisuhteelle. Siinä vaan kävi niin, että toinen osapuoli sai tarpeekseen, mies toteaa.

Nieminen myöntää eron olleen Veera-vaimon päätös, sillä itse mies olisi ollut valmis vielä jatkamaan.

– Ihan ehdottomasti. Olisin vielä koittanut kaikkeni, mutta se ei enää valitettavasti ollut mahdollista, mies totesi.

Seuraavaksi pariskunnalla on edessään käytännönjärjestelyistä sopiminen. Niemisillä on hoidettavanaan suuri hevostalli ja kaksi lasta.

– Siinäpä se savotta on. Järjestelyjä on mietitty ja puljattu, mutta eiköhän ne tästä lähde perkaantumaan. Arjen pitää jatkua, lapset edellä mennään, mies sanoo.

Vielä elokuussa Niemisten vieraillessa Huomenta Suomessa kaikki pariskunnan välillä vaikutti olevan kunnossa. Veera oli juuri saanut valmiiksi Avioliittosimulaattori-esikoiskirjansa, joka kertoo salamarakkaudesta ja morsiamesta, joka saapuu rikkomaan neljän miehen kotirauhan.

– Tonille suureksi helpotukseksi ei ole meidän elämää yhtään. Kirjassa on kuitenkin aika paljon fiktiivistä ja lisäksi muinaishistoriaa, ei kosketuspintaa nykyhetkeen, Veera kommentoi kirjaa tuolloin.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat