Nämä julkkikset nähdään Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella

Esittelyssä: Olet mitä syöt 6.kausi 0:30
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

Olet mitä syöt alkaa 18.4. uuden tuotantokauden jaksoin. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa joukkoa julkisuudesta tuttuja henkilöitä terveellisten elämäntapojen ja hyvinvoinnin äärelle. 

Olet mitä syöt -ohjelman tulevalla tuotantokaudella pureudutaan 18.4. alkaen jälleen uusiin terveyden teemoihin. Millainen ruokavalio tukee mielenterveyttä? Miten löytää yhteys omaan kehoonsa ja seksikkyyteensä raskauksien jälkeen? Miten saada massa tarttumaan kehoon? Voiko migreeniä ehkäistä oikeanlaisella ruokavaliolla?

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa joukkoa julkisuudesta tuttuja henkilöitä terveellisten elämäntapojen ja hyvinvoinnin äärelle. Aluksi Pippa tutkii tarkasti lähtötilanteen niin terveydellisestä kuin ravitsemuksellisesta näkökulmasta. 

Jääkaapin sisältö ja ruokapäiväkirja paljastavat totuuden ruokavalion tilanteesta sekä ruokailutottumuksista. Laajojen terveystestien tulokset kertovat kaunistelemattoman faktan kehon ja sisäelimien kunnosta. 

Niin ruokavalio kuin liikuntatavat räätälöidään kullekin julkisuuden henkilölle sopivaksi. Kahdeksan viikon jälkeen nähdään, millaisia muutoksia niin henkisellä kuin fyysisellä puolella on tapahtunut.

Uusi kausi pureutuu erityisesti pitkän iän ja elinvoimaisuuden salaisuuksiin. Elintapojen kuten ruokavalion ja aktiivisuuden ohessa pitkäikäisyyttä selittää myös elämäntyyli ja -asenne. Terveellinen elämä ei tarkoita tiukkapipoista elintapojen vaalimista vaan pienillä muutoksilla ja asennetta vaihtamalla voi parantaa elämänlaatua. Päähenkilöiden kohdalla se tarkoittaa ohjelmassa esimerkiksi sitä, että olympiavoittaja opettelee ulkoilemaan ja radiojuontaja alkaa rouskutella aamupalaa ja kasviksia, Pippa Laukka kertoo.

Vaikka päähenkilöt ovat julkisuudesta tuttuja, he ovat kuin kuka tahansa meistä. Hekin ovat käyttäneet raskasta työtä ja kiireistä arkea tekosyynä itsensä laiminlyömiseen. Siitä on seurannut monenlaista murhetta ja vaivoja, joita lääkärinä pääsen heidän kanssaan ratkomaan. Terveystulosten ohessa laitetaan siis myös asenne ja elintavat kuntoon – ilon ja naurun kautta tottakai!

Hyvänolon matkan elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamalla tällä kaudella starttaavat Joona Hellman, Vilma Karjalainen, Kimmo Vehviläinen, Riina-Maija Palander, Toni Nieminen, Eeva Vekki, Eero Herranen ja Minea Blomqvist-Kakko. Yhdeksännen jakson sisällöstä kerrotaan myöhemmin keväällä.

Olet mitä syöt -tähdet: 

Jakso 1: Joona Hellman 

Sokerikierre. Vaikuttaja Joona Hellman rakastaa herkkuja. Pippa valistaa Joonaa sokerin vaaroista ja määrää väsymyksestä kärsivälle miehelle sokeristopin, mikä on Joonalle todellinen haaste toteuttaa.

Jakso 2: Vilma Karjalainen

Iltaherkuttelija. Vilma Karjalainen on unohtanut itsensä lapsiarjen keskellä. Pippa ravistelee Vilman rutiineja ja saa tämän keskittymään pitkästä aikaa myös omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa.

Jakso 3: Kimmo Vehviläinen

Eineksiä ja päiväunia. Aamuradion juontaja Kimmo Vehviläinen juo litroittain kahvia ja syö valmisruokaa. Pippa järkyttää Kimmon terveystuloksilla ja Kimmo urakoi elintapojaan uusiksi.

Jakso 4: Riina-Maija Palander


Massavaje. Yrittäjä Riinis Palander ei kiireiltään ehdi syödä. Pippa huolestuu ravintoaineiden puutteesta ja auttaa Riinistä laittamaan oman hyvinvointinsa ensi kertaa muiden ihmisten sekä töiden edelle.

Jakso 5: Toni Nieminen


Urheilijan identiteettipäivitys. Olympiavoittaja Toni Niemisen ruokavalio on niukka ja sokerinen. Pippa auttaa Tonia tervehdyttämään suhdettaan kehoon, ruokaan sekä liikuntaan.

Jakso 6: Eeva Vekki

Suolainen suorittaja. Koomikko Eeva Vekki kärsii pahoista migreeneistä. Eevalla on kaksijakoinen suhde ruokaan ja Pippa ohjaa Eevan etsimään ruokailutapoihinsa kultaista keskitietä.

Jakso 7: Eero Herranen


Vihreä voittaa punaisen. Somevaikuttaja Eero Herrasen jääkaapin sisältö yllättää Pipan. Epäsäännöllinen ruokailu ja sopivan liikuntamuodon löytäminen ovat suuri haaste lyhytkasvuiselle Eerolle.

Jakso 8: Minea Blomqvist-Kakko

Juustotorni. Golfammattilaisuransa lopettanut Minea Blomqvist-Kakko syö stressiin juustoa. Pipan avulla Minni käy läpi prosessin, jossa muutoksia kokee niin mieli kuin keho.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 18.4. klo 20. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat