Toni Nieminen on seurustellut pari vuotta – näin hän vastaa hääkysymykseen

4:38
Toni Nieminen pohdiskeli kesällä vuonna 2020 MTV Uutisille sitä, mistä hänen parisuhdeongelmansa johtuvat.

Toni Nieminen ja Janet-rakas kihlautuivat reilu vuosi sitten.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen oli kesällä jälleen Vihdin PuuhaParkissa puistoisäntänä, mutta palasi takaisin tällä viikolla jälleen kiinteistönvälittäjäksi.

– Tein viime talvena Vihdissä myös hiihdonopettajan hommia ja varmaan tänäkin vuonna keikkaluontoisesti. Tarkoitus on nyt kuitenkin keskittyä välityshommiin tosissaan, Nieminen kertoi Ice Power Afterwork -tilaisuudessa.

Niemiseltä ilmestyi tämän vuoden alussa äänikirja, jossa hän käy läpi elämäänsä. Nieminen piti äänikirjan tekemistä hauskana ja terapeuttisena kokemuksena.

– Lehdissä on aika paljon retosteltu ja riepoteltu minun asioitani ja ne ovat saaneet vähän vääriäkin mittasuhteita, nyt sain kerrottua oman näkemykseni asioihin.

Nieminen on yksi menestyneimpiä suomalaismäkihyppääjiä. Hän luottaa, että tulevaisuudessa Suomeen tulee mäkihypyssä jälleen niitä kirkkaimpia mitaleja.

– Harrastajamäärät kävivät jossain vaiheessa niin vähäisiksi, mutta nyt on tapahtunut paljon hyviä asioita. Harrastajia tarvitaan edelleen lisää, eikä vielä olla siinä tilanteessa kuin meidän pitäisi olla. Pahin aallonpohja on kuitenkin jo taittunut ja kyllä me jossain vaiheessa saadaan nauttia menestyksestä.

Nieminen on pitänyt yhtä jo reilu pari vuotta Janet-rakkaansa kanssa ja kihloissa pari on ollut vuoden.

– Emme ole ehtineet lyödä häitä lukkoon tai tarkemmin piirtämään paperille. Käsittääkseni ne on edelleen suunnitelmissa, ei ainakaan minulle ole muuta informaatiota kerrottu, Nieminen naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja