Eroaako Suomen pääministeri tai Yle-pomo? Kansainväliset vedonlyöntikohteet avattiin

Kuohunta pääministeri Juha Sipilän ja Ylen ympärillä on saanut kansainvälisen peliyhtiön NordicBetin avaamaan kaksi vedonlyöntikohdetta.

NordicBet avasi jo eilen vedonlyönnin siitä, eroaako tai erotetaanko Sipilä tehtävästään ennen vuodenvaihdetta. Tänään avattiin vastaavanalinen vedonlyönti Yleisradion vastaavan päätoimittajan Atte Jääskeläisen asemasta.

NordicBetin kerroinanalyytikot pitävät kuitenkin varsin todennäköisenä, että sekä Sipilä että Jääskeläinen jatkavat nykyisissä tehtävissään myös vuodenvaihteen jälkeen, kertoo NordicBet tiedotteessa.

Kerroin Sipilän erolle tai erottamiselle on 4.00 ja aseman säilymiselle 1.20. Jääskeläisen erolle tai erottamiselle puolestaan kerroin on 3.50 ja aseman säilymiselle 1.25.

Ylen Terrafame-uutisoinnista alkanut kohu on saanut uusia mittasuhteita, kun moni Ylen toimittaja on julkisuudessa esittänyt erittäin kriittisiä arvioita Ylen johdon toimista.

Sipilä lähetti Ylen toimittajalle ja Jääskeläiselle viime perjantaina parikymmentä sähköpostiviestiä, joissa hän esimerkiksi kertoi arvostuksensa Yleen olevan täysi nolla. Jääskeläisen mukaan Ylen journalistinen johto teki maanantaina linjauksen, että Sipilää koskevaa uutisointia rajoitetaan, mikä on raivostuttanut toimittajia. Julkisuudessa on spekuloitu sillä, oliko kyse toimittajien vaientamisesta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja