Ero tuli täytenä yllätyksenä nyrkkeilijä Elina Gustafssonin kihlatulle – Emmi Asikaiselta riipaiseva tilitys: "Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää"

1:22
Nyrkkeilijä Elina Gustafsson tutustui Siipan saappat -ohjelmassa kampaajan työhön

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ilmoitti toukokuussa Instagram-tilillään eronneensa ja muuttaneensa pääkaupunkiseudulle. Päätös tuli kihlatulle puskista.

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson paljasti noin kaksi viikkoa sitten Instagram-tilillään eronneensa kihlatustaan Emmi Asikaisesta.

Gustafsson paljasti samalla muuttaneensa Tampereelta pääkaupunkiseudulle ja vaikutti päivityksessään olevansa iloinen muutoksesta.

–  Nyt oli aika ottaa seuraava askel kohti tavoitteita. Mun arki ja työt tulee helpottumaan ja tästä oon superrriloinen ja fiiliksissä! nyrkkeilijä hehkutti.

Gustafsson ilmoitti päivityksessään, ettei aio kommentoida eroa sen enempää. Emmi Asikainen sen sijaan antoi maanantaina Instagram-tilillään ymmärtää, että ero oli tullut hänelle täytenä yllätyksenä. 

– Pitkästä aikaa täällä. Syy hiljaisuuteen ja vetäytymiseen on ollut shokki, jota jouduin hyvin yllättäen käymään läpi. Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä en ikinä olisi uskonut tässä kohtaa. Ero, Asikainen kirjoittaa.

Hän kirjoittaa uskoneensa, että vahva rakkaus kantaisi läpi kaiken ja kaiken piti olla hyvin. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin muistuttaa seuraajiaan, kuinka tärkeää parisuhteessa on puhua aivan kaikesta.

– Haluan sanoa jälleen että, puhukaa. Älkää pitäkö todellisia tunteitanne salassa vaan näyttäkää ne. Ajoissa. 

Asikaisen päivityksestä huokuu se, että ero on ottanut koville. Hän kertoo saaneensa voimaa lapsistaan ja uskosta ja kiittää myös ystäviään heidän tuestaan.

– Kiitos rakkaat ystäväni, että olette. Te, jotka ootte kuunnelleet puhelimessa päivittäin tuntikausia epäuskoa, romahtamista, itkua, syvää petetyksi tuloa ja surun murtamaa väsymystä: kun on pitänyt pakottaa lusikka suuhun että saa jotakin kurkusta alas, vaikka oikeasti olisi halunnut vain jäädä auton alle. Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää.

Pariskunta oli vuonna 2018 yksi Linnan juhlien seuratuimmista pareista, kun Gustafssonin asu – omannäköinen puku ja valkoiset lenkkarit – puhutti ja kohahdutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja