Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kihlautui Emmi-rakkaansa kanssa – julkaisi rakkaudentäyteisiä kuvia

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen ovat kihlautuneet. 

Nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden viime vuonna voittanut Elina Gustafsson ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen ovat kihlautuneet. 

Pariskunta kertoi ilouutisen Instagramissa suloisten kuvien kera. 

– En ole koskaan haaveilu naimisiinmenosta enkä sormuksista... kunnes sinä, Emmi astelit elämääni. Kun viimein uskalsin aukaista silmäni ja tunteeni kunnolla, tunnistin jotain niin tuttua, kaunista, herkkää ja suurta rakkautta sinua kohtaan, et olin myyty. Täysin, Gustafsson sanailee julkaisussaan.

– Olen joka päivä kiitollinen ja onnellinen, että saan jakaa elämäni juuri sinun kanssasi. Olet herkkä, aito, ainutlaatuinen, rohkea, vahva ja hauskakin vielä. Sinä riität juuri tuollaisena kuin olet. Olet tärkeä ja rakas. Tuleva vaimoni. Sinä näet sen kaiken minussa.., Sä olet mun, eikä toiset voi sua repii itselleen. Rakastan sinua.



Asikainen puolestaan paljasti Instagram-postauksessaan miten Gustafsson kosi häntä. 

– Eilen illalla siirryttiin entistä syvemmälle tasolle meidän rakkauden matkalla. Illan päätteeksi mut johdatettiin ruusuilla vuorattuun huoneeseen, missä tämä Vuoden suoritus -palkinnon juuri pokannut teki semmoisen suorituksen, että olin (lähes)sanaton. Tai sain mä ilmeisesti soperrettua kyynelten lomasta myöntävän vastauksen, Asikainen kirjoittaa seuraajilleen

Lue myös:

    Uusimmat