Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi-rakas: Ero!

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kokeilee kampaajan töitä Siipan saappaissa 1:22
Nyrkkeilijä Elina Gustafsson tutustui silloisen puolisonsa Emmi Asikaisen arkeen Siipan saappaissa -ohjelmassa

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson kertoo Instagramissa eronneensa kihlatustaan ja muuttaneensa pääkaupunkiseudulle.

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson paljastaa Instagramissa eronneensa kihlatustaan Emmi Asikaisesta.

Nyrkkeilyssä Euroopan mestaruuden vuonna 2018 voittanut Gustafsson paljasti samaisessa päivityksessään myös muuttaneensa.

– Siinähän kävi sitten niin, että mä muutin pääkaupunkiseudulle. Nyt oli aika ottaa seuraava askel kohti tavoitteita. Mun arki ja työt tulee helpottumaan ja tästä oon superrriloinen ja fiiliksissä! nyrkkeilijä hehkutti.

Gustafsson kertoo päivityksessään, että ero tapahtui hänen tahdostaan.

– Ps. Olemme eronneet Emmin kanssa minun tahdostani. En aio kommentoida asiaa enempää nyt enkä koskaan.

Pariskunta ilmoitti kihlautuneensa helmikuussa 2019. Asikainen paljasti samoihin aikoihin, että kosinnan oli tehnyt Gustafsson. Heidän arkeaan Tampereella nähtiin melko hiljattain myös Siipan saappaissa -ohjelmassa, jolloin nyrkkeilijä tutustui kihlattunsa työhön kampaamossa ja päätyi myös laulutunnille.

Näyttävä pariskunta oli kääntänyt pari kuukautta aiemmin kääntänyt katseita, kun he osallistuivat presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Gustafssonin asu – omannäköinen puku ja valkoiset lenkkarit – puhutti ja kohahdutti. 

– Varsinkin juhliin pukeutuminen on minulle tosi vaikeaa. Minulla oli vain yksi visio: valkoiset lenkkarit täytyy olla. Se loukkasi tosi monia ihmisiä, Gustafsson muisteli pukeutumisjupakkaaVilla Hintikka -ohjelmassa talvella.

Lue myös:

    Uusimmat