Ernest Lawsonin perhe kasvaa pian toisella tyttärellä – näyttelijä osaa arvostaa isyyden tuomaa onnea: "Tuntuu tuplasti ihanammalta"

Talent Suomi -ohjelman voittaja Akrotaiturit 9:40
Opettaja-näyttelijä Ernest Lawson antaa vinkit etäopiskeluun.

Putous-tähtenä ja Talent-tuomarina tunnettu näyttelijä Ernest Lawson kertoo koronakriisin vaikutuksista työelämään ja siitä, miltä tuntuu tulla toistamiseen isäksi.

Näyttelijä Ernest Lawson on joutunut muiden esiintyvien taiteilijoiden tapaan luopumaan ja siirtämään lukuisia työtehtäviä koronapandemian vuoksi. Talent-tuomarina nähty tähti kertoo olevansa enemmän huolissaan työyhteisönsä ympärillä työskentelevien freelancereiden tilanteesta kuin omastaan.

– Kuitenkin pitää muistaa, että näissä töissä on paljon ihmisiä, jotka ovat sen esiintymislavan ulkopuolella. Maskeeraajilta, teknikoilta, valo -ja ääni-ihmisiltä menevät keikat ihan samalla tavalla. Heidän tilanteistaan olen yhtä huolissaan tai jopa enemmän, Lawson kertoo.

Mies muistuttaa kaikkia pysymäänkin nyt kotona, sillä sen avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä. Tähti on ollut kotioloissa 2-vuotiaan tyttärensä, sekä vaimonsa kanssa.

– Minulla on otollinen tilanne se, että saan olla kotona perheen kanssa. Ei tarvitse olla yksin. On paljon ystäviä, jotka eivät ole vielä perheellisiä. Heille se on paljon rankempaa. Sosiaaliset kontaktit oikeasti vähenevät nollaan.

Lawson odottaa puolisonsa kanssa parhaillaan perheenlisäystä. Näyttelijästä on ihanaa tulla jälleen isäksi.  

–Tuntuu tuplasti ihanammalta. Odotan todella paljon sitä, että pikkusisko syntyisi. Jokainen lapsi on lahja. Nyt on toinen tulossa ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.

Tähdellä itsellään kaksi nuorempaa sisarusta, joiden kanssa hän on erityisen läheinen.

– Ihanaa, että hänkin saa elämäänsä siskon ja luottokaverin, joka ei poistu koskaan hänen elämästään.

Näyttelijä on toiselta ammatiltaan opettaja. Videolla tähti antaa vinkit vanhemmille ja koululaisille etäopiskeluun.

Lue myös:

    Uusimmat