Monika Lindeman päätti miehensä kanssa, etteivät he halua enempää lapsia – yksi asia sai pyörtämään päätöksen

3:16
Monika Lindeman ja hänen miehensä päätivät, etteivät he halua enempää lapsia – yksi asia sai pyörtämään päätöksen: "Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan"

Näyttelijä Monika Lindeman jää pian äitiyslomalle. Hänen roolihahmonsa ei ollut sarjassa raskaana, joten vatsan piilottelemiseen vaadittiin rutkasti luovuutta. 

Toista lastaan odottava Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman jää maaliskuun lopulla äitiyslomalle.

Alkua lukuun ottamatta näyttelijän raskausaika on mennyt hyvin. Ensimmäiset 12 viikkoa Lindeman oli hyvin pahoinvoiva.

– Kuuluu asiaan, edellisessä raskaudessa oli sama juttu. Tällä kertaa se oli kuitenkin vielä potenssiin jotain. Sen kun pääsi yli, niin on ollut tosi hyvä ja energinen olo, Lindeman kertoo MTV Uutisille.

Ensimmäisen kolmanneksen aikana positiivisesta, arjesta ja työstä nauttivasta Lindemanista tuntui, että jokainen päivä oli selviytymistä toiseen.

– Se oli sellaista selviytymistä kroonisen krapulaolon kanssa päivästä toiseen. Kun siitä pääsi pois, tuli suorastaan euforinen tunne. Mietti, että tällaistako tämä normaali olo oikein on. Aivan eri tavalla oppi arvostamaan sitä normaalioloa.  

Miten raskausvatsa piilotetaan? 

Lindemanin roolihahmo, poliisi Linda Eerikäinen ei ole sarjassa raskaana. Raskausvatsan piilottamiseksi jouduttiin keksiä mitä nerokkaampia keinoja. Ohjaaja, puvustamo ja kuvaajat joutuivat käyttämään mielikuvitusta piilottaakseen vatsan.

– Vatsaa on piiloteltu erilaisilla asukokonaisuuksilla ja olen kantanut käsissäni esimerkiksi mappeja ja isoja laukkuja, sohvalla olen pidellyt käsissäni tyynyä, jotka ovat peittäneet vatsan. Ei myöskään otettu mitään profiilikävelyjä ja jouduttiin käyttämään tiiviitä kuvia. Niillä saa aika helposti huijattua.

– Tässä raskaudessa maha pullahti vielä nopeampaa kuin ensimmäisessä, meillä on piilottamisen suhteen ollut aikamoiset haasteet.

Never say never

Lindemanilla ja hänen puolisollaan muusikko Darren McStaylla on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt poika Samuel. Pikkumies odottaa innolla sisarta tulevaksi.

– Hän on  todella ylpeä. Aamulla herätessään hän kävelee luokseni, ottaa peiton pois ja huudahtaa ”huomenta vauva”.

Samuel on hyvin kiinnostunut myös tietämään siitä, miten vauva on mennyt mahaan ja se, että miten se tulee ulos.

– Jotain ollaan kerrottu, mutta ei ihan kaikki ole kolmivuotiaan korviin kuultavissa, Lindeman naurahtaa.

Lindeman ilmoitti ilouutisesta julkisuudessa joulukuussa. Hän kirjoitti kuvatekstiksi tuolloin never say never, eli älä sano ei koskaan.

Näyttelijä paljastaa, että hän kirjoitti tekstin, koska pariskunta oli suunnitellut, ettei tekisi enää enempää lapsia. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, katso haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja