Petra Gargano teki miehelleen ehdotuksen, kun koronakriisi tyhjensi kalenterin – nyt laulaja odottaa toista lastaan

6:36
Suihkurallissa Petra Gargano ja Mira Luoti.

Laulaja ja hänen aviomiehensä olivat puhuneet kaksi vuotta toisen lapsen tekemisestä. 

Tiktak-yhtyeestä julkisuuteen noussut, nykyisin soolouraa luova laulaja Petra Gargano, 35, odottaa toista lastaan. Laulaja kertoi Domakers Finlandin 20-vuotistilaisuudessa voivansa hyvin. 

– Olen joutunut koronakriisin vuoksi siirtämään levynjulkaisutilaisuuttani. Se on nyt tarkoitus järjestää lokakuun 19. päivä, pidetään peukkuja, Gargano kertoo. 

Kysyttäessä siitä, että ahdistaako raskaana oleminen koronaviruksen aikakautena, on vastaus selvä. 

– Siitä voi tehdä itselle ahdistavaa. En kuitenkaan voi lukittautua kotiin kokonaan, ei auta kuin luottaa, että asiat menevät miten niiden on tarkoitus mennä, tiedenkin noudattaen ohjeistuksia.

– Jos lukittautuisin kotiin, en voisi tehdä töitä ja tulisin silloin hulluksi. Oma mielenterveys on myös hyvin tärkeää tässä hetkessä. 

Laulaja on ollut naimisissa kymmenen vuotta Mauro Garganon kanssa. Heillä on vuonna 2014 syntynyt Noel-poika, josta tulee pian isoveli. 

– Hän on ottanut hyvin asian. Hän toivoi kylläkin pikkuveljeä, mutta on nyt hyväksynyt asian, tyttölasta odottava Gargano naurahtaa lempeästi. 

Kun koronavirus tyhjensi Garganon keikkakalenterin, ehdotti hän miehelleen, että he yrittäisivät toista lasta. Toisesta lapsesta he olivat puhuneet jo pari vuotta. Kaksi viikkoa myöhemmin raskaustesti näytti positiivista. 

– Olihan se hämmentävää ja on tässä pitänyt totutella ajatukseen, hän naurahtaa. 

(Petra kuvassa puolisonsa Mauron kanssa.)
Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja