Ernest Lawsonin iltatouhut pienten tytärten kanssa sulattaa sydämet – isä ja lapset ovat uppoutuneet monille lapsiperheille tuttuun leikkiin

3:08
Ernest Lawson esitti herkän balladin Pekka Poudalle.

Ernest Lawsonilla on aikaa lapsilleen pitkänkin työpäivän jälkeen.

Putous Allstars -ohjelmassa tänä syksynä ihastuttanut Ernest Lawson hehkuttaa usein perhettään sosiaalisessa mediassa. Lawsonille ja hänen vaimolleen syntyi keväällä toinen tytär. Pariskunnan esikoinen täyttää joulukuussa kolme vuotta.

Lawson julkaisikin jälleen tiistaina 6. lokakuuta Instagram-tilillään hellyttävän kuvan itsestään lastensa kanssa peuhuamassa sohvalla. Sen lisäksi, että Lawson on nähty syksyllä Putous Allstars -ohjelmassa, on mies muun muassa kuvannut Talent Suomi -ohjelman seuraavaa tuotantokautta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tulin pitkän työpäivän jälkeen kotiin, jossa mua odotti tää. Mun perhe, Lawson hehkuttaa sydämien kera. 

Kuva, jossa Lawson "lennättää" nuorempaa tytärtään jalkojensa päällä, on kerännyt erittäin paljon ihastusta miehen seuraajien keskuudessa. 

Näyttelijä kertoi MTV Uutisille alkusyksystä, että Lawsonien vanhempi tytär on ainoastaan mielissään pikkusiskostaan. Isosiskolla onkin Lawsonin tapaan varsin hellyttävä tapa aloittaa omansa, sekä pikkusiskonsa päivä aamuisin. 

– Joka aamu, kun käyn hänet herättämässä huoneestaan, niin hän sitten aina unisena pyyhkii silmiään ja kysyy, että missä pikkusisko on ja sitten haluaa mennä aina antamaan aamupusut ja aamuhalit hänelle, Lawson kertoi.

– Semmoista toisenlaista uhmaa on kyllä löytynyt, että se uhmaikä on kyllä siellä, mutta siihen pikkusiskoon kohdistuu ainakin tällä hetkellä pelkkää rakkautta ja semmoista huolenpitoa, niin sitä on ihana katsoa. 

Lawson oli mukana Putous Allstarsin tuotantokauden kolmessa jaksossa. Kauden viimeisessä jaksossa mukana oleva näyttelijät ovat Kiti Kokkonen, Riku Nieminen, Pilvi Hämäläinen, Mikko Töyssy, Jenni Kokander, Timo Lavikainen sekä Joonas Nordman.

Putous Allstars lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja