Ernest Lawson tuli toistamiseen isäksi keväällä – paljastaa suloisen tavan, jolla hänen esikoisensa nykyään aloittaa päivänsä

2:36
Katso millainen kokoonpano ensimmäisessä Putous-jaksossa nähdään.

Ernest Lawson on onnistunut yhdistämään tänä vuonna sopivassa määrin töitä sekä isyysvapaata.

Putouksessa vuosien ajan ihastuttanut ja kansansuosioon noussut Ernest Lawson palaa kuuluisaan sinipaitaan pian, kun Putous Allstars alkaa ja palkitsee suomalaisten pitkän odotuksen. Lawson kertoo olevansa Allstars-kauden joukossa suorastaan fanipoikafiiliksellä, sillä mukana on myös muun muassa hänen ihailemansa näyttelijä Iina Kuustonen, joka viihdytti suomalaisia ohjelmassa vuosina 2011-2014. Lisäksi Lawson kertoo odottavansa yhteistyötä erityisen paljon muun muassa näyttelijä Jussi Vatasen kanssa. 

Pian alkava Allstars-kausi on siitä erikoinen, ettei siellä nähdä lainkaan sketsihahmokilpailua. Sen sijaan vanhat, rakastetut sketsihahmot palaavat takaisin lavalle. Lawson kertoo saaneensa valtavasti viestejä ohjelman katsojilta, jotka ovat tiedustelleet, että palaavathan esimerkiksi Lawsonin kuuluisat hahmot Ansa Kynttilä sekä Pentti Olavi Lintikko Putoukseen kertomaan, mitä heille kuuluu. 

– Sen verran voin paljastaa, että nämä mun hahmoni tullaan näkemään myös tällä kaudella. Ja voisi sanoa, että ne vanhat, jo naftaliiniin käärityt hahmot, kuten Abdul Tuisku ja Afrobotti nähdään siellä myös. 

Lawsonin perheessä on iloittu tänä vuonna onnellisesta perhetapahtumasta, sillä näyttelijä ja hänen vaimonsa saivat toisen tyttärensä keväällä. Poikkeuksellisessa maailmantilanteessa uusi, pikkuinen tulokas oli erittäin tervetullut ilonaihe perheeseen, johon Lawson on keskittänyt energiansa niin hyvin, kuin on vain pystynyt.

– Olin vaan niin keskittynyt siihen pieneen ihmiseen, ja pääsi vaan tuijottelemaan sitä koko kevään ja kesän siellä kodissa, joten ei sieltä jotenkin halunnutkaan lähteä. 

Näyttelijä kertoo olleensa hieman tavallista enemmän huolissaan lapsensa hyvinvoinnista silloin, kun raskaus oli loppuvaiheilla ja koronavirus oli juuri rantautunut Suomeen. Tuolloin Lawsonia huolestutti se, ettei viruksesta tai sen vaikutuksesta niin aikuisiin, lapsiin kuin raskaana oleviin tiedetty vielä kovinkaan paljon. 

– Mutta kaikki meni hyvin, kukaan meistä ei sairastunut ja pysyttiin terveinä, lapsi oli hyvinvoiva. Niin sen jälkeen on ehkä lakannut pelkäämästä sellaista ylimääräistä pelkoa. Toki sitä muuten aina ajattelee, että se on niin pieni ihminen, että miten tämä nyt pärjää ja miten mä en riko sitä, mutta ehkä nyt toisen lapsen kohdalla sekin on vähän tullut rennommaksi, ettei enää jännitä niin paljon. 

Lawsonien vanhempi tytär on näyttelijän mukaan ollut koko ajan pelkästään mielissään pikkusiskostaan. Isosiskolla onkin Lawsonin tapaan varsin hellyttävä tapa aloittaa omansa, sekä pikkusiskonsa päivä aamuisin. 

– Joka aamu, kun käyn hänet herättämässä huoneestaan, niin hän sitten aina unisena pyyhkii silmiään ja kysyy, että missä pikkusisko on ja sitten haluaa mennä aina antamaan aamupusut ja aamuhalit hänelle.

– Semmoista toisenlaista uhmaa on kyllä löytynyt, että se uhmaikä on kyllä siellä, mutta siihen pikkusiskoon kohdistuu ainakin tällä hetkellä pelkkää rakkautta ja semmoista huolenpitoa, niin sitä on ihana katsoa. 

Putous Allstars lauantaina 19. syyskuuta MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja